Essulaiset sinivalkoisissa nuorten EM- ja tarkkuussuunnistuksen MM-kisoissa

Viime viikolla EsSulaisia nähtiin sini-kelta-valkoisten sijaan sinivalkoisissa edustamassa Suomea. Aksu ja Emilia saivat maajoukkuekasteensa juniorien Euroopanmestaruuskisoissa Romaniassa ja Marko Määttälä edusti Suomea tarkkuussuunnistuksen MM-kisoissa Zagrebissa Kroatiassa.

EM-viestipronssia Emilialle

Tuliaisina Emilialla pitkän matkan 12. sija (osallistujia 95), sprintin 17. (osallistujia 95) ja viestistä upea pronssi Veera Klemettisen ja Amy Nymalmin kanssa

Aksu EM_2

Aksu avajaisissa

Aksu oli pitkällä matkalla 35. (osallistujia 108) ja sprintissä 28. (osallistujia 108).Suomalaiset nuoret ylsivät kuudella mitalilla historian toiseksi parhaaseen mitalisaaliiseen.

Tästä linkistä pääseen tutustumaan Aksun pitkän matkan rataan EM-kisoissa  EYOC2015-Long-M18

TrailO:n MM-kisoissa suomalaisilla oli myös mahtavaa menestystä: Antti Rusanen voitti TempO-kisan ja oli PreOssa toinen. Joukkue-kisassa Suomi oli 3.

EsSun Marko Määttälä suunnisti hienosti ja sijoittui PreOssa neljänneksi, häviten mitalin hiuksen hienosti. TempOssa Marko oli 11.

0TRAIL15

MM 2015 Pre-O palkintojenjako. Marko Määttälä 4.

WTOC2015_PreO_PodiumKisajärjestelyt olivat mahtavat ja radat vaativat, joten siinä suhteessa kisat onnistuivat erinomaisesti; tosin ensimmäistä PreO-kisaa haittasi jatkuva rankkasade tehden radan savivelliksi, jossa pyörätuolilla liikkuvat ja heidän avustajansa joutuivat kovalle koetukselle.