Seura-asutilaus on avattu Trimtexin verkkokaupassa!

Seura-asujen tilausikkuna on avoinna Trimtexin verkkokaupassa sunnuntaihin 29.1.2023 asti.  Jokaisen tulee tehdä tilauksensa tähän mennessä, mattimyöhäisiä ei huomioida. Tässä tilausikkunassa on laaja valikoima erilaisia seura-asuja talven hiihtoasuja lukuunottamatta. Seuraava tilausmahdollisuus on elokuussa 2023 ja tällöin valikoimassa on mukana myös hiihtoasut (mutta ei pyöräilyasuja).

Asujen layout on pääosin sama kuin ennenkin, uutuutena ”Maailman parasta suunnistusseuraa” teksti pienellä fontilla suunnistuspaitojen selän alaosassa. Huom. seura-asujen ulkoasu tulee säilymään pääosin nykyisen kaltaisena kausina 2023 ja 2024, mutta isompi muutos asuihin kaudelle 2025 on mahdollinen.

Tuotteet tilataan Trimtexin verkkokaupasta ja maksetaan tilauksen tilauksen teon yhteydessä. Tuotteet toimitetaan suoraan tilaajalle postilla. 

Ennen tilaamista tulee jokaisen kirjautua sisään tilaussivulle. Valitse ”Login/Kirjaudu sisään” jos olet jo rekisteröitynyt käyttäjä, tai ”New account/Uusi asiakastili” jos kirjaudut ensimmäistä kertaa.

Syötä koodi EspoonSuunta2023 Activate access code -kenttään ja kirjaudu sisään.

Linkki verkkokauppaan 

Tilausaikana voit tilata myös Trimtexin verkkokaupan (www.trimtex.fi) standadituotteita 25% alennuksella koodilla 25%-EspoonSuunta. Seura-asujen toimitus arviolta viikolla 11/2023, standardituotteet toimitetaan pian tilauksen jälkeen. 

Verkkokauppaan kirjautumiseen ja tilauksen tekemiseen löytyy apua täältä ja oikean koon valintaan täältä.

Jos kysyttävää, kilauta tai meilaa Saaralle (050 9664831/saara.metsanurmi(at)gmail.com).