Spekulaatiot

Vanhemmat spekulaatiot on siirretty spekulaatioarkistoon (vaatii kirjaantumisen), Voit kommentoida edellistä viestiä vastaamalla suoraan kyseiseen spekulaatioon. Muistathan netiketin kaikille julkisella forumilla. Sisäinen ruodinta EsSun sisimpään (vaatii kirjaantumisen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

44 Responses

 1. AkiK sanoo:

  Onko Jukolan karttaa mahdollista hakea majalta huomenna illasta tai heinäkuun alussa?

 2. Hannu R sanoo:

  Olisiko joku avaimenhaltija lähipäivinä käymässä majalla. Voisin hakea meidän perheen kartat.

 3. VirpiP sanoo:

  Jukolan ja Venlojen kartat on majalla. Suurin osa niitä ottikin jo Enossa tai bussimatkalla

 4. Riikka sanoo:

  Tarvitsisin majan avaimen lainaan, keneltä löytyisi ? Gutz tuotteet tulossa

 5. Nimetön sanoo:

  Tuleeko Essun kartat seurabussilla majalle? Milloin noudettavissa?

 6. Petri sanoo:

  Sairastapausten vuoksi Essun Jukola-joukkueissa on kaksi vapaata paikkaa: osuudet 6 ja 7 Essu 10:ssä.
  Oletettu lähtöajat klo 9.00 ja 9.20
  Jos kiinnostaa, lähetä postia: valmennus(at)espoonsuunta.fi

 7. Pekka Larmala sanoo:

  Kulta-, hopea- ja pronssikompassi kilpailu Karhusuolla 14.6.2017, Tulokset selvillä
  https://espoonsuunta.fi/2017/06/05/kulta-hopea-ja-pronssikompassi-kilpailu-karhusuolla-14-6-2017/

 8. Petri sanoo:

  MyClubissa on ajan tasalle päivitettyt Jukolan ja Venlojen joukkueet ja tietoa käytännön järjestelyistä.

 9. Riikka sanoo:

  Kolin leirille 18-22.6 olisi yksi paikka tarjolla . Elisa tarjoaa paikkaansa , koska polvi tuntuu edelleen kipeytyvän juostessa. Jos kiinnostut laita viestiä myglub Koli leiri tapahtumaan.

 10. Petri sanoo:

  Vlad, Mikhail ja Kirill ja heidän kaverinsa Anton majoittuvat majalla Jukolan alusviikon. Majalla voi käydä hoitamassa tavallaisia asioita ja tietenkin tervehtimässä poikia.

 11. Pekka L sanoo:

  Muutamaa osallistujaa lisää tarvitaan eMO Karhusuo kuntosuunnistustapahtumaan keskiviikkona 14.6. Tehtävät ovat parkkiinohjaus ja karttamyynti/tulospalvelu. Toivottavasti löytyy innokkaita niin saadaan vietyä kunnialla tämä kevätkauden viimeinenkin tapahtuma. Ilmoittaudu https://espoonsuunta.myclub.fi/flow/events/510472

 12. JoniV sanoo:

  Toin loput sprinttipukit mitä sain aikaiseksi seuramajalle pukkikasaan. Oisko siellä nyt siis 28 kpl uusia sprinttipukkeja (aka HNC-halpis-klooni).

  • Pietu sanoo:

   Todella upeata että sait tehtyä nämä. Nämä ovat olleet jo Urheiluruudussakin Tytyrin kaivossuunnistuksessa

 13. Pietu sanoo:

  Seuramajan katolla on hirveä määrä havuja ja muuta roskaa. Löytyisikö keneltäkään omakotitaloasujalta sellaista Gardenan jatkovartta harjalla jolla katon voisi turvallisesti puhdistaa? Tiilikatolle ei pidä ennen Jukolaa lähteä kiipeilemään…

  • JoniV sanoo:

   Minulta löytyy Fiskarsin pitkä jatkovarsi (jonka päässä nyt rännipuhdistin) lainaksi.

 14. Emilia sanoo:

  Tervetuloa juhlistamaan uutta lakkiani lauantaina 3.6 klo 16 alkaen kotiimme.
  T. Ylioppilas Emilia

 15. Nimetön sanoo:

  Hei,
  jos joku tarvitsee vielä Jukolajoukkuetta , niin kuntoilijaporukassamme Korpisoturit olisi vielä kaksi paikkaa jäljellä. Joukkueellamme on puolijoukkueteltta, jossa majoitus järjestyy. Teltta- ja kisamaksut jaetaan tasan kaikkkien osallistujen kesken. Ota yhteyttä suht pikaisesti juha.juutila@espoo.fi tai 050-3058942
  Juha J.

 16. Petri sanoo:

  Essun Jukola-joukkueet on nimetty tänään ja kokoonpanot löytyvät MyClubista.

  Venla-joukkueet on tarkoitus julkaista keskiviikkona.

 17. Riikka sanoo:

  Gutz tuotetilaus sulkeutuu 1.6. Muistathan laittaa tilaukset siihen mennessä.
  Tuetaan joukolla seuratoimintaa ja hankitaan itselle, kaverille ym. laadukkaita tuotteita.

 18. Hanna K. sanoo:

  EsSun Särkänniemen leiristä löytyi buffi ja NikePro juoksishortsit. Otan ne huomenna mukaan Prisma-rasteille

 19. Harri J sanoo:

  Hei onko jollain autossa tilaa huomenna Prisma rasteille lähtöaika noin kello 1140 puh 0504524846

 20. Saara Mahlamäki sanoo:

  Huom!! Jukolabussin ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 21.5., ilmot ajoissa myclubiin!

  • Saara Mahlamäki sanoo:

   Jukola bussiin on tällä hetkellä 27 ilmoittautunutta, eli bussi saadaan liikkelle! Ilmoittautumisaikaa on pidennetty su 11.6. asti.

 21. Joni (Virtanen) sanoo:

  Ollaan tulossa viikonlopuksi Tampereelle omalla kyydillä ja lapsen kanssa menossa H5RRS-sarjaan. Etsinkö lauantaina EsSun ”leirin” Särkänniemen kisa-alueelta ja sieltä saan lapsen kisanumeron? Starttiaika klo 11 jälkeen näemmä.

 22. Näin Espoon suurimmassa nuorten suunnistusseurassa.... sanoo:

  Olipa todella harvinaisen heikosti järjestetty nuorten sarjasuunnistus!

  Kummallisuus alkoi etukäteisilmoittautumisen sulkeutumisena jo sunnuntaina. Ja sitten paikanpäällä >>30min jono rekisteröitymiseen, jossa säälittävästi näytti olevan vain 1 henkilö (?) 2 koneella. Ja sama henkilö yritti sitten yhtäaikaa olla myös tulospalveluna – huhhuh…

  Lisäksi vielä KAIKKI radat vaikuttavat tulosten perusteella olleen AIVAN liian vaikeita!

  • Pietari, se joka sen tulospalvelun kumminkin hoiti. sanoo:

   Arvon ”anonyymi”
   Joskus vaan ei tekniikka toimi. Tervetuloa näyttämään miten tulospalvelun saa pelaamaan kun kaksi (2) tulospalveluun tarkoitettua laitetta menevät epäkuntoon ilman mitään merkittävää syytä. Siinä ei paljon lisäkädet auta jos laitteisto vaan ei pelaa (järjestelmä testattiin toimivaksi edeltävänä päivänä huolellisesti). Kiitokset kaikille nuorille osallistujille, jotka tilanteen ymmärsivät ja jaksoivat viileästä säästä huolimatta odottaa rauhallisesti vuoroaan.
   ps. En yrittänyt. Hoidin. Mielestäni tämä ei ole säälittävää, sillä 250 suunnistussuoritusta on ihan kansallisen tason suunnistuskilpailun osallistujamäärä. Jos seuranne toteuttaa vastaavan vapaalla lähtöajalla, tulen mielelläni kisaamaan. :)

 23. Riikka sanoo:

  Gutz tuotteiden myyntikampanja on alkanut seuratoiminnan hyväksi. Essun jäsenet ovat e-mailina tunnukset tuotteiden tilaamiseen .
  Kaikki joukolla mukaan tukemaan seuratoimintaa!! Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä minuun riikka.stahlberg@icloud.com tai 0505312327

  • Nimetön sanoo:

   Kuvastoja tarjolla ja mallikappaleita näytillä ensi maanantain suunnistuskoulussa 😊

 24. Petri sanoo:

  Jukolan ja Venlojen viestien edustusjoukkueiden valintojen näyttökilpailut ovat Prisma-rastien lauantain 27.5. ja sunnuntain 28.5. kilpailut..Näyttökilpailuihin voi ilmoittautua omaan kilpasarjaansa, arvioinnit tehdään ratojen vaativuuden ja kilometriaikojen perusteella. Urheilijoiden suorituskykyä arvioidaan lisäksi kaikkien kevään kilpailujen perusteella ja valinnoissa otetaan huomioon myös urheilijan soveltuvuus tarjolla oleville osuuksille ja urheilijan kunto ja terveystilanne. Muiden joukkueiden muodostamista koskevia tietoja ja oheita löytyy MyClubista Jukolan ja Venlojen viestien ilmoittautumiskohdista.

 25. VirpiP sanoo:

  Nuoret kolmas ja Naiset 47., hyvin mennyt Ruotsin maalla. Nyt Tiomila käynnissä ja toisessa vaihdossa Aksu Sorsan jälkeen 29, upeeta!

 26. Paapu sanoo:

  grattis junnut. Täällä penkkiurheilja seuraa 10-milaa luottokortin avulla livenä.

 27. Mika Loukkalahti sanoo:

  Hei! Entisenä pitkäaikaisena EsSulaisena kutsun EsSun porukoita osallistumaan RR:n järjestämille Uudenmaan Rastipäiville 6.-7.5. Ilmoittautua ehtii IRMAan viimeistään vappupäivänä 1.5. Salpausselän kankaita olisi tarjolla (eivät toki sentään vedä vetoja Kankaanpään ”oikeille” kankaille). Junnuille on Riitta Karppisen (Nuorten Jukolan ratamestari) suunnittelemat radat. Myös RR saattajasarjat (ei tarvita lisenssiä) ovat nyt valikoimassa pienimmille suunnistuskoululaisille. EsSu on nyt maan ykkösjunioriseura, joten olettaisin todella vahvaa osanottoa tännekin. Huippuliigaan 6.5. osallistuvat vain pääsarjaeliitit, muita lähikisoja ei tuolloin järjestetä. Nyt vasta 12 EsSua listoilla. Eiköhän syksyn EGamesiin saada RR:ltä jalkeille hyvä porukka.

 28. Sanna sanoo:

  Suunnistuskoulun varustekirppis järjestetään 8.5 joten vielä ehtii lahjoittaa pieneksi jääneitä suunnistusvarusteita kiertoon! Varusteiden toimitus joko Sannalle tai Rautioille esimerkiksi egroup/egroupjr treenien yhteydessä tai vaihtoehtoisesti voidaan sopia muukin toimitustapa!

 29. pena sanoo:

  TARKKUUSSUUNNISTUS; OPETUSTA JA HARJOITUS
  Pauli Anttila järjestää 28.4.2017 klo 17.30 alkaen tarkkuussuunnistuksen ”opetus happeningin”, eli PreO:n Iltarastimalliin, eli voit tulla suoraan paikalle. Karttamaksu 5€/hlö.
  Harjoitukseen lähdöt 18-19 välillä. Ota mukaan jokin terävä esine, jolla voit tehdä reiän kilpailukorttiin; esim vanha rastileimasin on sopiva esine.

  Kisapaikka on Keski-Espoon urheilukenttä, jalkapallohallin parkkipaikka
  https://www.google.fi/maps/place/Espoon+Jalkapalloarena+Oy/@60.2072366,24.645887,12z/data=!4m8!1m2!2m1!1skeski-espoon+urheilukeskus!3m4!1s0x0:0x2c29dd8c7c38be4f!8m2!3d60.2101028!4d24.6771812

  Radalla on 9 ns ”A-rastia” sprintti katukartalla ja maastossa 9 ”valintarastia”. Ei aikarasteja.

  Tule tutustumaan lajiin, pidetään myöhemmin EsSun mestaruudet.

 30. pena sanoo:

  WMOC 2017 kisoissa Aucklandissa Pertti Laurila 2. sarja H85. Leena Paatero ja Sini Pekkala molemmat 6. omissa sarjoissaan. Kisat jatkuvat pitkän karsinnoilla Aucklandin pohjoispuolella.

 31. JoukoJ sanoo:

  Kevään odotetuin vihkonen on julkaistu
  http://suunnistavauusimaa.fi/wp/wp-content/uploads/2011/10/SU-kalenteri-2017-1.pdf
  Essun tapahtumat löytyvät ”koodilla” eMo

 32. Petri sanoo:

  FinnSpring-viestin, Venlojen viestin ja Jukolan viestin ilmoittautumiset on avattu MyClubiin

 33. Sanna sanoo:

  Suunnistuskoulun kirpputori järjestetään 24.4. Pieneksi jääneitä varusteita voi lahjoittaa kirpparimyyntiin mielellään hyvissä ajoin ennen kirpparia joko Kirpparivastaaville Jan ja Anne Rautiolle treenien yhteydessä tai Sannalle esim ensimmäisellä suunnistuskoulukerralla 10.4 majalla. Kirpparituotoilla hankitaan suunnistuskoululaisten suorituspassipalkintoja ja picnic suunnistuksen herkkuja 😀

 34. Henkka sanoo:

  Sählyvuorot jatkuvat vielä huhtikuun loppuun (pl- pääsiäinen), ajankohdat MyClubissa.

 35. Pietu sanoo:

  Essun emit-kapulat tarvitsisivat filmivaneria jos joltain löytyy : (suunnistusliiton sivulta ohjeesta speksit)
  -Materiaali 6-8 mm filmivaneria
  -Pituus 300-350 mm (yhdelle leimasimelle).
  – Leveys 55 mm.
  -Päihin Ø 5-6 mm reiät alustan kiinnittämiseksi ruuveilla rastipukin orteen.
  -Molempiin päihin tilaa teippauskiinnitystä varten.
  -Alustan kulmat kannattaa pyöristää.
  -Alustan alle, tarkasti leimasimen koodinumeron kohdalle Ø 12-15 mm. reikä, josta voi tarkistaa leimasimen koodinumeron.
  Mulla on kyl sirkkeli ja porakone mutta lähinnä ylijäämä filmivaneripalat kiinnostaisivat . Tein Luukaksen kanssa perusvanerista testikappaleita (eivät tule kestämään sadesäässä ja tuiskussa pitkän), jotka saavat palvella seuraavassa Sprintticupissa ellei sitä ennen löydy parempaa materiaalia.

  • Pietu sanoo:

   Filmivaneripalojen puutteessa kuormalavan päällä ollut vaneri sai kelvata. Jos sääkesto on heikompi niin varakapulapohjia on majan ullakolla. Jos vastaisuudessa löytyy filmivaneria niin rastipukeista vois myös tehdä hieman mobiilimmat versiot noiden nykyisten tilalle – varsinkin sprinttikisoja silmälläpitäen.

 36. Pekka sanoo:

  Nyt on aika EsSun jäsenten aktivoitua kevään kuntosuunnistustapahtumien järjestämisen osalta. Ensimmäinen tapahtuma on jo parin viikon päästä, sprintticup 6.4 Espoon Keskuksessa. Seuraavana metsäkuntosuunnistukset 20.5 Olari, 4.6 Oittaa ja 14.6 Karhusuo. Kaikki mukaan!
  https://espoonsuunta.fi/2017/02/05/essu-jarjestaa-kilpailuja-ja-kuntosuunnistustapahtumia-2017/