Spekulaatiot

Vanhemmat spekulaatiot on siirretty spekulaatioarkistoon (vaatii kirjaantumisen), Voit kommentoida edellistä viestiä vastaamalla suoraan kyseiseen spekulaatioon. Muistathan netiketin kaikille julkisella forumilla. Sisäinen ruodinta EsSun sisimpään (vaatii kirjaantumisen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 Responses

 1. Surkeeta sanoo:

  Eikö myClub nyt toimi. En saa sitä auki, vaikka miten yrittäisi ID:tä asentaa!!

 2. turhautunutsäätämään sanoo:

  MyClubissa tuntuu olevan kaikenlaista teknistä säätöä menossa mutta mitään seuratiedotetta ei ole asiasta tehty? Vai onko vain tiedotteet jääneet havaitsematta?

 3. Nimetön sanoo:

  EM-hiihdot näkyy hiihdetyn. On tainnut jäädä järjestäjiltä kellot kotiin, kun tuloksia ei ole julkaistu.

 4. Sini sanoo:

  Stadi-sprintti lähestyy ja ilmoittautumisaika myös. Oltaisiin poitsun kanssa lähdössä kirmaamaan sprinttiä – maksaako essu junnujen lisenssit ?

  • RistoT sanoo:

   EsSu maksaa 0-14 vuotiaiden lisenssin ja vakuutuksn suunnistuskoulun tai valmennusryhmän (eGroupJr) maksun maksaneille (juteltiin tänään aiheesa majalla Laurin kanssa). Lisenssien ostaminen on siirtynyt Suomisporttiin ja siitä aiheutuneista teknisistä haasteista johtuen ei lisenssejä ole vielä maksettu. Eiköhän nuo parin viikon sisällä saada kuntoon, toinen vaihtoehto on että lisenssit maksetaan Suomisportissa itse ja hyvitetään sitten myöhemmin jäsenmaksuissa.

 5. Riina Korjamo sanoo:

  Sinä ensiaputaitoinen essulainen! Jos et ole vielä vastannut kyselyyn, suora linkki löytyy tästä: https://fi.surveymonkey.com/r/YW5JZR7 Kiitos kaikille tähän mennessä vastanneille!

 6. marjut sanoo:

  Myyn erinomaiset, kerran jalassa olleet Inov Xtalon 212 nappulat koko 37,5 (4,5). Sopii niin maastoon kuin sprinttiinkin ja lähtee halvalla, 30e. 040-8676481