Spekulaatiot

Vanhemmat spekulaatiot on siirretty spekulaatioarkistoon (vaatii kirjaantumisen), Voit kommentoida edellistä viestiä vastaamalla suoraan kyseiseen spekulaatioon. Muistathan netiketin kaikille julkisella forumilla. Sisäinen ruodinta EsSun sisimpään (vaatii kirjaantumisen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

21 Responses

 1. Saara Mahlamäki sanoo:

  Huom!! Jukolabussin ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 21.5., ilmot ajoissa myclubiin!

  • Saara Mahlamäki sanoo:

   Jukola bussiin on tällä hetkellä 27 ilmoittautunutta, eli bussi saadaan liikkelle! Ilmoittautumisaikaa on pidennetty su 11.6. asti.

 2. Joni (Virtanen) sanoo:

  Ollaan tulossa viikonlopuksi Tampereelle omalla kyydillä ja lapsen kanssa menossa H5RRS-sarjaan. Etsinkö lauantaina EsSun ”leirin” Särkänniemen kisa-alueelta ja sieltä saan lapsen kisanumeron? Starttiaika klo 11 jälkeen näemmä.

 3. Näin Espoon suurimmassa nuorten suunnistusseurassa.... sanoo:

  Olipa todella harvinaisen heikosti järjestetty nuorten sarjasuunnistus!

  Kummallisuus alkoi etukäteisilmoittautumisen sulkeutumisena jo sunnuntaina. Ja sitten paikanpäällä >>30min jono rekisteröitymiseen, jossa säälittävästi näytti olevan vain 1 henkilö (?) 2 koneella. Ja sama henkilö yritti sitten yhtäaikaa olla myös tulospalveluna – huhhuh…

  Lisäksi vielä KAIKKI radat vaikuttavat tulosten perusteella olleen AIVAN liian vaikeita!

  • Pietari, se joka sen tulospalvelun kumminkin hoiti. sanoo:

   Arvon ”anonyymi”
   Joskus vaan ei tekniikka toimi. Tervetuloa näyttämään miten tulospalvelun saa pelaamaan kun kaksi (2) tulospalveluun tarkoitettua laitetta menevät epäkuntoon ilman mitään merkittävää syytä. Siinä ei paljon lisäkädet auta jos laitteisto vaan ei pelaa (järjestelmä testattiin toimivaksi edeltävänä päivänä huolellisesti). Kiitokset kaikille nuorille osallistujille, jotka tilanteen ymmärsivät ja jaksoivat viileästä säästä huolimatta odottaa rauhallisesti vuoroaan.
   ps. En yrittänyt. Hoidin. Mielestäni tämä ei ole säälittävää, sillä 250 suunnistussuoritusta on ihan kansallisen tason suunnistuskilpailun osallistujamäärä. Jos seuranne toteuttaa vastaavan vapaalla lähtöajalla, tulen mielelläni kisaamaan. :)

 4. Riikka sanoo:

  Gutz tuotteiden myyntikampanja on alkanut seuratoiminnan hyväksi. Essun jäsenet ovat e-mailina tunnukset tuotteiden tilaamiseen .
  Kaikki joukolla mukaan tukemaan seuratoimintaa!! Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä minuun riikka.stahlberg@icloud.com tai 0505312327

  • Nimetön sanoo:

   Kuvastoja tarjolla ja mallikappaleita näytillä ensi maanantain suunnistuskoulussa 😊

 5. Petri sanoo:

  Jukolan ja Venlojen viestien edustusjoukkueiden valintojen näyttökilpailut ovat Prisma-rastien lauantain 27.5. ja sunnuntain 28.5. kilpailut..Näyttökilpailuihin voi ilmoittautua omaan kilpasarjaansa, arvioinnit tehdään ratojen vaativuuden ja kilometriaikojen perusteella. Urheilijoiden suorituskykyä arvioidaan lisäksi kaikkien kevään kilpailujen perusteella ja valinnoissa otetaan huomioon myös urheilijan soveltuvuus tarjolla oleville osuuksille ja urheilijan kunto ja terveystilanne. Muiden joukkueiden muodostamista koskevia tietoja ja oheita löytyy MyClubista Jukolan ja Venlojen viestien ilmoittautumiskohdista.

 6. VirpiP sanoo:

  Nuoret kolmas ja Naiset 47., hyvin mennyt Ruotsin maalla. Nyt Tiomila käynnissä ja toisessa vaihdossa Aksu Sorsan jälkeen 29, upeeta!

 7. Paapu sanoo:

  grattis junnut. Täällä penkkiurheilja seuraa 10-milaa luottokortin avulla livenä.

 8. Mika Loukkalahti sanoo:

  Hei! Entisenä pitkäaikaisena EsSulaisena kutsun EsSun porukoita osallistumaan RR:n järjestämille Uudenmaan Rastipäiville 6.-7.5. Ilmoittautua ehtii IRMAan viimeistään vappupäivänä 1.5. Salpausselän kankaita olisi tarjolla (eivät toki sentään vedä vetoja Kankaanpään ”oikeille” kankaille). Junnuille on Riitta Karppisen (Nuorten Jukolan ratamestari) suunnittelemat radat. Myös RR saattajasarjat (ei tarvita lisenssiä) ovat nyt valikoimassa pienimmille suunnistuskoululaisille. EsSu on nyt maan ykkösjunioriseura, joten olettaisin todella vahvaa osanottoa tännekin. Huippuliigaan 6.5. osallistuvat vain pääsarjaeliitit, muita lähikisoja ei tuolloin järjestetä. Nyt vasta 12 EsSua listoilla. Eiköhän syksyn EGamesiin saada RR:ltä jalkeille hyvä porukka.

 9. Sanna sanoo:

  Suunnistuskoulun varustekirppis järjestetään 8.5 joten vielä ehtii lahjoittaa pieneksi jääneitä suunnistusvarusteita kiertoon! Varusteiden toimitus joko Sannalle tai Rautioille esimerkiksi egroup/egroupjr treenien yhteydessä tai vaihtoehtoisesti voidaan sopia muukin toimitustapa!

 10. pena sanoo:

  TARKKUUSSUUNNISTUS; OPETUSTA JA HARJOITUS
  Pauli Anttila järjestää 28.4.2017 klo 17.30 alkaen tarkkuussuunnistuksen ”opetus happeningin”, eli PreO:n Iltarastimalliin, eli voit tulla suoraan paikalle. Karttamaksu 5€/hlö.
  Harjoitukseen lähdöt 18-19 välillä. Ota mukaan jokin terävä esine, jolla voit tehdä reiän kilpailukorttiin; esim vanha rastileimasin on sopiva esine.

  Kisapaikka on Keski-Espoon urheilukenttä, jalkapallohallin parkkipaikka
  https://www.google.fi/maps/place/Espoon+Jalkapalloarena+Oy/@60.2072366,24.645887,12z/data=!4m8!1m2!2m1!1skeski-espoon+urheilukeskus!3m4!1s0x0:0x2c29dd8c7c38be4f!8m2!3d60.2101028!4d24.6771812

  Radalla on 9 ns ”A-rastia” sprintti katukartalla ja maastossa 9 ”valintarastia”. Ei aikarasteja.

  Tule tutustumaan lajiin, pidetään myöhemmin EsSun mestaruudet.

 11. pena sanoo:

  WMOC 2017 kisoissa Aucklandissa Pertti Laurila 2. sarja H85. Leena Paatero ja Sini Pekkala molemmat 6. omissa sarjoissaan. Kisat jatkuvat pitkän karsinnoilla Aucklandin pohjoispuolella.

 12. JoukoJ sanoo:

  Kevään odotetuin vihkonen on julkaistu
  http://suunnistavauusimaa.fi/wp/wp-content/uploads/2011/10/SU-kalenteri-2017-1.pdf
  Essun tapahtumat löytyvät ”koodilla” eMo

 13. Petri sanoo:

  FinnSpring-viestin, Venlojen viestin ja Jukolan viestin ilmoittautumiset on avattu MyClubiin

 14. Sanna sanoo:

  Suunnistuskoulun kirpputori järjestetään 24.4. Pieneksi jääneitä varusteita voi lahjoittaa kirpparimyyntiin mielellään hyvissä ajoin ennen kirpparia joko Kirpparivastaaville Jan ja Anne Rautiolle treenien yhteydessä tai Sannalle esim ensimmäisellä suunnistuskoulukerralla 10.4 majalla. Kirpparituotoilla hankitaan suunnistuskoululaisten suorituspassipalkintoja ja picnic suunnistuksen herkkuja 😀

 15. Henkka sanoo:

  Sählyvuorot jatkuvat vielä huhtikuun loppuun (pl- pääsiäinen), ajankohdat MyClubissa.

 16. Pietu sanoo:

  Essun emit-kapulat tarvitsisivat filmivaneria jos joltain löytyy : (suunnistusliiton sivulta ohjeesta speksit)
  -Materiaali 6-8 mm filmivaneria
  -Pituus 300-350 mm (yhdelle leimasimelle).
  – Leveys 55 mm.
  -Päihin Ø 5-6 mm reiät alustan kiinnittämiseksi ruuveilla rastipukin orteen.
  -Molempiin päihin tilaa teippauskiinnitystä varten.
  -Alustan kulmat kannattaa pyöristää.
  -Alustan alle, tarkasti leimasimen koodinumeron kohdalle Ø 12-15 mm. reikä, josta voi tarkistaa leimasimen koodinumeron.
  Mulla on kyl sirkkeli ja porakone mutta lähinnä ylijäämä filmivaneripalat kiinnostaisivat . Tein Luukaksen kanssa perusvanerista testikappaleita (eivät tule kestämään sadesäässä ja tuiskussa pitkän), jotka saavat palvella seuraavassa Sprintticupissa ellei sitä ennen löydy parempaa materiaalia.

  • Pietu sanoo:

   Filmivaneripalojen puutteessa kuormalavan päällä ollut vaneri sai kelvata. Jos sääkesto on heikompi niin varakapulapohjia on majan ullakolla. Jos vastaisuudessa löytyy filmivaneria niin rastipukeista vois myös tehdä hieman mobiilimmat versiot noiden nykyisten tilalle – varsinkin sprinttikisoja silmälläpitäen.

 17. Pekka sanoo:

  Nyt on aika EsSun jäsenten aktivoitua kevään kuntosuunnistustapahtumien järjestämisen osalta. Ensimmäinen tapahtuma on jo parin viikon päästä, sprintticup 6.4 Espoon Keskuksessa. Seuraavana metsäkuntosuunnistukset 20.5 Olari, 4.6 Oittaa ja 14.6 Karhusuo. Kaikki mukaan!
  https://espoonsuunta.fi/2017/02/05/essu-jarjestaa-kilpailuja-ja-kuntosuunnistustapahtumia-2017/