Sprintticup 1.11. XXX

Tapahtuman kuvaus

 

Sijainti: Ilmoitetaan myöhemmin!

Parkki: Jokainen hoitaa autonsa parkkipaikan itse.

Lähdöt: Vapaavalintaisesti 18-19. Maali suljetaan 19:30.

Matkat: A-rata x km, B-rata x km ja C-rata x km. Matkat mitattu lyhyintä reittiä pitkin.

Kartta: Sprinttikartta 1:4000, käyräväli 2 m. Kartan koko A4. Radat painettu karttaan. Rastiympyrässä on kohdistuspiste. Rastiympyrän vieressä on rastin järjestysnumero ja koodi. Rastimääritteet on kartassa, ei irrallisia rastimääritteitä. Omat karttamuovit mukaan. Kartta jaetaan lähtöhetkellä.

Ilmoittautuminen: Joko ennakkoon Rastilippu palvelussa, Rastilippu, tai paikan päällä. Osallistumismaksu on aikuisilta 8 € ja alle 19-vuotiailta 4 €. Emit-vuokra maksaa 2€. Maksuvälineenä paikan päällä käteinen tai Smartum/TYKY/VIRIKE-liikuntasetelit.

Tulokset ja ajanotto: Kilpailussa käytetään Emit leimausta ja ajanottoa. Tulokset julkaistaan rastilippu palvelussa, Rastilippu tulokset. Suorituksen voi tehdä myös ilman ajanottoa.

Sprintticupin yleiset ohjeet

  • Noudata kartan kiellettyjä alueita. Sprintissä kielletyille alueilla ei saa mennä eikä ylittää vaikka pääsisitkin. Kielletyt kohteet ja sama havainnollistettuna. Noudattamalla sääntöjä varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Maastossa on myös valvontaa.
  • Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.
  • Lisätietoa ja tunnelmia Sprintticupin tapahtumista Facebookissa

SprinttiCup pääsivu