Sprintticup 2.11, Saunalahti

Sprintticupin syksyn 2017 kolmas osakilpailu järjestetään 2.11.2017 Saunalahdessa, kilpailukeskuksena Saunalahden koulu. Kilpailumaasto kerrostaloista koostuvaa asuinaluetta palvelurakennuksineen ja viheralueineen. Noudattakaa karttaan merkattuja kiellettyjä alueita. Tienylitykset sallittu vain karttaan merkityistä paikoista. Lamppu tarpeellinen kartan lukua varten. Vältä kuitenkin turhan kirkasta lamppua.

Sijainti: Saunalahden koulu, Brinkinmäentie 1

Parkki: Jokainen hoitaa autonsa parkkipaikan itse. Alueella on parkkipaikkoja mm. Saunalahden koululla (Brinkinmäentie 1), S-marketilla (Magneettikatu 4), Kompassikadun varrella.

Lähdöt: Vapaavalintaisesti 18-19.

Matkat (noin): A-rata 3.7 km, B-rata 3.2 km ja C-rata 2.5 km. Matkat mitattu lyhyintä reittiä pitkin.

Kartta: Sprinttikartta 1:4000, käyräväli 2 m. Kartan koko A4. Radat painettu karttaan. Rastiympyrässä on kohdistuspiste. Rastiympyrän vieressä on rastin järjestysnumero ja koodi. Rastimääritteet on kartassa, ei irrallisia rastimääritteitä. Omat karttamuovit mukaan. Kartta jaetaan lähtöhetkellä.

Ilmoittautuminen: Paikan päällä. Osallistumismaksu on aikuisilta 8 € ja alle 19-vuotiailta 4 €. Emit-vuokra maksaa 2€. Maksuvälineenä käteinen tai Smartum/TYKY/VIRIKE-liikuntasetelit.

Tulokset ja ajanotto: Kilpailussa käytetään Emit leimausta ja ajanottoa. Tulokset julkaistaan Espoon Suunnan nettisivuilla, mahdollisuuksien mukaan myös reaaliajassa. Suorituksen voi tehdä myös ilman ajanottoa. Tulokset täällä: https://espoonsuunta.fi/emo/emo-tulokset-ja-valiajat/

Sprintticupin yleiset ohjeet

  • Noudata kartan kiellettyjä alueita. Sprintissä kielletyille alueilla ei saa mennä eikä ylittää vaikka pääsisitkin. Kielletyt kohteet ja sama havainnollistettuna. Noudattamalla sääntöjä varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Maastossa on myös valvontaa.
  • Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.
  • Lisätietoa ja tunnelmia Sprintticupin tapahtumista Facebookissa

SprinttiCup pääsivu