SprinttiCup 6.4. Espoon Keskus

SprinttiCupin kevään 2017 viides osakilpailu järjestetään 6.4.2017 Espoon Keskuksessa, kilpailukeskuksena Kuninkaantien lukio. Kilpailumaasto on erittäin haasteellinen monimuotoisten rakennusten ja eri tasoissa liikkumisen johdosta.

Sijainti: Espoon Keskus, Kuninkaantien lukio, Kaivomestarinniitty 2

Parkki: Jokainen hoitaa autonsa parkkipaikan itse. Alueella on parkkipaikkoja mm. Uimahallilla, Kirkolla, Rautatieasemalla ja Omnia-ammattiopistolla.

Lähdöt: Vapaavalintaisesti 18-19.

Matkat: A-rata 3.2 km, B-rata 2.4 km ja C-rata 1.6 km. Matkat mitattu linnun tietä.

Kartta: Sprinttikartta 1:4000, käyräväli 2.5 m. Kartan koko A4. Radat painettu karttaan. Rastiympyrässä on kohdistuspiste. Rastiympyrän vieressä on rastin järjestysnumero ja koodi. Rastimääritteitä ei ole kartassa, eikä irrallisena. Omat karttamuovit mukaan. Kartta jaetaan lähtöhetkellä.

Ilmoittautuminen: Paikan päällä. Osallistumismaksu on aikuisilta 8 € ja alle 19-vuotiailta 4 €. Emit-vuokra maksaa 2€. Maksuvälineenä käteinen tai Smartum/TYKY/VIRIKE-liikuntasetelit.

Tulokset ja ajanotto: Kilpailussa käytetään Emit leimausta ja ajanottoa. Tulokset julkaistaan Espoon Suunnan nettisivuilla. Suorituksen voi tehdä myös ilman ajanottoa.

Sprintticupin yleiset ohjeet

  • Noudata kartan kiellettyjä alueita. Sprintissä kielletyille alueilla ei saa mennä eikä ylittää vaikka pääsisitkin. Kielletyt kohteet ja sama havainnollistettuna. Noudattamalla sääntöjä varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Maastossa on myös valvontaa.
  • Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.
  • Lisätietoa ja tunnelmia Sprintticupin tapahtumista Facebookissa

SprinttiCup pääsivu