2012 eGames

 

Ajankohtaista

 • Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailu ja Espoon Suunnan pokaalijahti 31.5.2016 26.5.2016

  Tervetuloa pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailuun ja EsSun pokaalijahtiin ratamestari Joni Kempin suunnittelemille radoille!

  Aika:

  Tiistai 31.5.2016, maastoon pääsee klo 17.30-19.00 välisenä aikana

  Paikka:

  Malminmäki (Malminmäentie 7), Espoo. Opastus Finnoontien ja Malminlaakson liittymästä.

  Paikoitus:

  Kilpailukeskuksen lähettyvillä. Paikoituksessa on noudatettava järjestäjien ohjeita.

  Ilmoittautuminen:

  Tapahtumaan voi ilmoittautua paikanpäällä.

  Tulospalvelun nopeuttamiseksi toivomme kuitenkin ennakkoilmoittautumista maanantai-iltaan klo 18 mennessä alla olevasta linkistä:

  https://docs.google.com/forms/d/1dSBQ8dFIp6p7fSagqZP-CO-NhnWsaOde4zTUesRr7jo/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

  Mainitse ennakkoilmoittautuessasi nimi, seura, emit-numero sekä sarja (ks alla).

  Huom! Ennen maastoon lähtöä myös ennakkoilmoittautuneiden on käytävä kuittaamassa paikalle saapumisensa ilmoittautumispisteessä!

  Laina-emitit:

  Mikäli omaa emit-korttia ei ole, järjestäjillä on muutamia lainakortteja. Muista palauttaa lainaamasi emit-kortti suorituksen jälkeen!

  Suunnistaa voi myös ilman ajanottoa, tällöin saat osanottomerkinnän tapahtumasta.

  Sarjat:

  Kilpasarjat (H=pojat, D=tytöt)

  sarja

  H/D 8RR

  H/D 10RR

  H/D 10

  H/D12TR

  H/D 12

  H/D 14

  H/D 14L

  H/D16 3,1 (vain EsSun sisäinen pokaalijahti)

  Saattaja/parisarjat:

  S-RR, S-TR, S-10, S-12, S-14. Samat radat kuin kilpasarjoissa mutta radalle saa lähteä parin tai saattajan kanssa. Sarjoissa ei ole ikärajoitusta.

  Lähdöt:

  Maastoon pääsee klo 17.30 – 19.00.

  Toiminta lähdössä:

  Maastoon saa lähteä vapaassa järjestyksessä, kisassa ei ole lähtölistaa eikä kilpailijanumeroita. Muodostakaa sarjakohtaiset jonot niin metsään lähtö sujuu jouheammin.

  Lähtö on jaettu sarjojen mukaan karsinoihin. Ensimmäisessä (3minuuttia lähtöön) karsinassa voi tutustua RR (rastireitti), TR (tukireitti) ja 10-sarjan suoran ratoihin. Muille sarjoille näkyy kisakartta johon on merkitty K-piste. Kaikki kartat on suunnattu maaston mukaan. Paikalla on ohjaajia jotka neuvovat karttojen luvussa.

  Toisessa karsinassa (2 minuuttia lähtöön) RR-/10-sarjalaiset saavat oman karttansa. TR-sarjalaisille karsinassa on mallikartta, jossa näytetään rata. Muille sarjoille karsinassa on mallikartta, johon on merkitty K-piste.

  Kolmannessa karsinassa (1 minuutti lähtöön) 12- ja 14-sarjalaiset saavat ottaa kartan karttaämpäristä.

  Lähtö: 16-sarjalaiset saavat ottaa kartan karttaämpäristä lähtöhetkellä. Emit-kortti nollataan, kilpailuaika lähtee käyntiin kun kortti nostetaan lukijasta.

  Suluissa olevat ajat ovat ohjeellisia, niistä voidaan joustaa lähtijämäärän sekä yksittäisen kilpailijan valmiuden mukaan.

  Maali:

  Maaliintulon jälkeen siirry tulospalveluun, jossa emit-kortin tiedot siirretään tietokoneelle. Laina-emiteillä suunnistaneet palauttavat emit-korttinsa suorituksen jälkeen ilmoittautumispisteeseen.

  Myös ilman aikaa suunnistaneet ja keskeyttäneet ilmoittautuvat tulospalveluun maaliin tulleeksi!

  Tiedustelut:

  Jussi Karelo, jussi_karelo(at)hotmail.com, p. 040 512 5714

 • EsSun Gutz tuotemyynti / tilausaika päättyy 25.5. 23.5.2016

  Hei,

  Osana seuran varainhankintaa pyörii GUTZ-tuotemyyntikampanja. Mallistossa on mm. treenivaatteita ja alusvaatteita miehille, naisille sekä lapsille ( www.gutz.fi).  Jokainen tuotepakkaus maksaa aina 20e, josta seura saa itselleen 5e eli 25 % myynnistä.

  Myyntiaika päättyy keskiviikkona 25.5. klo 23.59.

  Jos jostain syystä et tavoita lähipiiristäsi innokasta myyjää, voit tukea seuraa myöskin tekemällä tilauksen suoraan  Marikalle. Tsekkaa  http://www.gutz.fi   osoitteesta mitä haluat, ja pistä haluamasi tilattavat tuotteet sähköpostilla  Marikalle m.lappi (at) pp.inet.fi

  ps. Ainakin miesten pikkarit istuvat hyvin  ja pysyvät oikeassa paikassa kovassakin menossa  ;)

 • EsSun Särkänniemisuunnistus 2016: Lähes 90 nuorten suunnistussuoritusta ja valtava määrä laitteissa käyntejä aurinkoisessa kesäsäässä 21.5.2016

  IMG_20160521_095237  Essu  IMG_20160521_110900  IMG_20160521_174924

  Espoon Suunnan perinteinen kevätretki Särkänniemisuunnistukseen sujui tänäkin vuonna iloisissa ja aurinkoisissa tunnelmissa. Matkassa oltiin kahdelle bussilla ja useilla yksityisautoilla ja kyllä sen verran kuljetuskapasiteettia tarvitaankin, jotta saadaan lähes 90 nuorta kilpailukuntoon Tampereelle. Tänä vuonna matkalla oli erityisen paljon aivan nuoria suunnistajia: 18 ilmoittautunutta H/D7-9RR saattajasarjoihin ja lisäksi paljon rastireitille ilmoittautuneita.

  Särkänniemisuunnistuksessa EsSu otti neljä hienoa sarjavoittoa sarjoissa H13 (Topias Kemppi), H9RR (Anton Kemppi), D14 (Kerttu Peura) ja D11 (Silva Kemppi). Myös kolmanneksi sarjassa H9RR sijoittunut Aarne Kemppainen nousi palkintopallille vastaanottamaan Näsinneula-palkinnon. Onnittelut kaikille! Tänä vuonna kannustamisessa kunnostautuivat erityisesti aivan nuorimmat essulaiset, jotka jaksoivat oman suorituksen jälkeen kannustaa suunnistajia loppusuoran reunassa.

  Särkänniemisuunnistuksen jälkeen EsSu:n nopeisiin nuoriin tuli vielä lisävauhtia, kun aikaa Särkänniemen laitteissa huvittelun oli enää alle kuusi tuntia. Monet nuoret kiersivät vauhdilla laitteesta toiseen, siirtyen välillä juostenkin. Päivän suosituimmaksi laitteeksi nousi Särkänniemen uutuus, hurjasti kieputtava X. Sinne ei tietojen mukaan aikuisia uskaltautunut. Lisäksi jo aiemmista vuosista tuttu Tornado sai suuren suosion.

  Vaikka aikainen matkaan lähtö ei nuoria suunnistajia päivän aikana haitannutkaan, näkyi se kyllä kuitenkin kotimatkalla. Kun ensin Leijonat oli saatettu radiota kuuntelemaalla hienon Venäjä-voiton kautta MM-finaaliin, vaipui moni matkalainen uneen kotimatkan ajaksi.

  sarkanniemi-suunnistus_1605-1 sarkanniemi-suunnistus_1605-4 sarkanniemi-suunnistus_1605-2 sarkanniemi-suunnistus_1605-3

   

   

   

 • Rakentajan rastit 24.5.2016 ohjeet 18.5.2016

  Kilpailuohje

  Rakentajan rastit 24.5.2016 16:15 – 18:30

  Kartta ja rastimääritteet

  Suunnistuskartta on tulostekartta koko A4, 05/2016 (Matti Toivonen), mittakaava 1:10000, käyräväli 5 m. Kartta on muovikotelossa

  Rastimääritteet on painettu kilpailukarttaan ja irralliset määritteet saatavilla.

   

  Sarjat, ratapituudet, rastien määrät

  A 5,3 km 16 rastia

  B 4,0 km 12 rastia

  C 3,0 km   8 rastia

   

  Rastipisteet

  Rastipisteellä on rastilippu, emit leimasin.

   

  Emit-leimaus ja kilpailukortit

  Kilpailussa on emit-leimaus.

   

  Lähdöt ja esivalmistelu

  Jokainen kilpailija ilmoittautuu lähdössä.

   Lähtö on 1,4 km päässä majalta.

  Kilpailija vastaa itse siitä, että ottaa oikean kartan! K-paikka osoitetaan rastilipulla. Lähdöstä on viitoitus K-pisteelle.

   

  Maaliintulo

  Viimeiseltä rastilta ei ole viitoitusta maaliin.

  Maalileimauksen jälkeen kilpailija kulkee Emit-leimauksen tarkistukseen. Keskeyttäneet kilpailijat toimivat samoin, mutta ilmoittavat leimantarkistuksessa keskeyttäneensä.

  Maali sulkeutuu kello 19.30

  Pysäköinti

  Pysäköinti tapahtuu Puolarmaarin välittömässä läheisyydessä. http://kartat.espoo.fi/IMS/?layers=Opaskartta&cp=6673725,25483129&z=1.

   

 • Nyt ne on täällä! (AM-Keskimatka kilpailuinfoa) 17.5.2016

  Nimittäin uudenmaan alueen keskimatkan mestaruuskisan lähtölistat.
  Kilpailut käydään tulevana torstaina 19.5.2016 Espoossa.

  Lähtölistat seuroittain sarjoittain ja lähtöajoittain järjestettynä sekä  kilpailuohje on nyt saatavilla kilpailusivustolla.

  Kisaan on ilmoittautunut 560 Suunnistajaa. Jos ilmoittautumisdedis meni ohi Tiomilan palauttelun takia niin tarjolla myöskin kaikille avoin kuntosuunnistusmahdollisuus 7€ hintaan klo 18-19:30 – Lyhyellä (3,3km) ja Pidemmällä (6,1km) vaihtoehdolla.