2012 eGames

 

Ajankohtaista

 • Menestystä nuorten arvokisoista 8.7.2016

  Nuorten EM-kisoissa Puolassa ensi kertaa Suomea edustivat Maria ja Alvar. Siana kisaili sveitsin väreissä.

  EMESSUlaiset

  Essun edustajat EM-kisoissa. Maria, Siana ja Alvar.

  Pitkän matkan kisa juostiin ensimmäisenä ja siinä essulaisita parhaasta menestyksestä vastasi Maria Määttänen sijoittumalla 11. Maasto oli peitteinen notkomaasto (kts. kartta) ja lämpötila nousi hellelukemiin, 30 asteen paremmalle puolelle.

  EMkisat2

  Sprinttikisan palkintojen jako. Top 6 oli 23 sekunnin sisään kolme suomalaista.

  Sprintissä Alvar teki hurjan juoksun ja taisteli kuudenneksi jääden vain 23 sekuntia voitosta. Pelikenttänä toimi Jaroslavin vanha kaupunki. Suomen 18 sarjan pojilla kokonaisuudessaan meni loistavasti, kun Alkseli Ruohola 3. ja Tuomas Heikkilä 5.

  Suomi oli kisojen paras joukkue toista kertaa historiassa.

  Ensi vuonna EM-kisat kisataan Slovakiassa. Nyt parhaillaan on alkamassa nuorten MM-kisat Sveitsissä ja siellä essulaisista kisaamassa Vladi, Kirill ja Mikhail. Kisat käydään noin 2000 metrin korkeudessa.

  EMkisat1

  Suomen joukkue

  EMkartta

  H18 Pitkän kisan kartta

 • Essulaisia nuorten EM-kisoissa ja VOL:lla 27.6.2016

  Tällä viikolla Essulaisia valittiin ennätysmäärä Vuokatiin VOL.lle. 12 essulaista 15-16 vuotiasta nuorta. Leiri pidetään Vuokatin Urheiluopistolla 27.6.-1.7.

  Saman aikaisesti Nuorten EM-kilpailut (EYOC) Puolassa 30.6.-3.7.2016, jossa Alvar ja Maria pääsevät ensi kertaa kisaamaan Suomi paita päällä. Melina on varapaikalla. Tsemppiä Allulle ja Marialle Puolan helteisiin ja mäkisiin maastoihin!

  Suomen joukkue

  Tytöt 16-v: Lotta Eerola TP, Elisa Mattila KS, Maria Määttänen EsSu, Inka Nurminen JRV. Varalla: Melina Lähdenperä EsSu
  Pojat 16-v: Topias Arola PR, Mikko Eerola TP, Leo Matinheikki TP, Miika Tala HS. Varalla: Niklas Heikkilä KS.
  Tytöt 18-v: Anni Haanpää TP, Leenukka Hanhijärvi EsAk, Amy Nymalm PIF, Anu Tuomisto VaaSu. Varalla: Tuuli Heikkilä Lynx.
  Pojat 18-v: Tuomas Heikkilä HS, Aaro Julkunen MSParma, Alvar Palmen EsSu, Akseli Ruohola MSParma.  Varalla: Teemu Eerola TP.

  Joukkueenjohto: Antti Örn, Satu Tahvonen, Olli Heinonen (lääkäri).

 • Essun joukkueet Venlojen ja Jukolan viestiin 2016 17.6.2016

  Essun joukkueet Venloihin ja Jukolaan löytyvät alla olevasta tiedostosta. Molemmissa joukkueissa on vielä yksi ankkurin paikka vapaana.

  Essu_Jukola_Venlat2016_v4

 • Varamiehiä Jukolaan ja Infoa Jukola viikonlopusta 15.6.2016

  Essun joukkueisiin kaivataan tällä hetkellä kahta juoksijaa Jukolaan. Ilmoita Ernolle (040-565 5724) pikaisesti mikäli haluat lähteä. Joukkue ja osuus neuvoteltavissa.

  Essun juoksujärjestys kokoonpanot on lähetetty sähköpostitse kaikille joukkuejäsenille. Infoa Essun majoitustelttapaikoista ja saapumisesta löytyy Essun sivuilta kohdasta ajankohtaista.

  Joukkueiden kilpailunumerot löytyvät seurateltalta läheltä kilpailukeskusta viimeistään klo 12 alkaen. Katso kartasta kohta tuulisuojat ja numerot 73 ja 74.

  Joukkueiden ankkurit yrittäkää saada joukkueenne kasaan, että tiedätte tarviiko juoksijoita herätellä ja muutenkin opitte tuntemaan joukkueen jäsenet.

  Mikäli jotain kysyttävää, niin Virpin tavoittaa numerosta 0404552852 tai  Ernon 040-5655724.

  Tsemppiä kaikille Venloihin ja Jukolaan!

  t. Virpi ja Erno

 • Kulta-, hopea- ja pronssikompassi kilpailu Solvallassa 14.6.2016, Tulokset 15.6.2016

  Eilen käytiin aurinkoisessa säässä Essun Kulta-, hopea- ja pronssikompassi kilpailu Solvallassa.

  Pronssikompassin voitti tiukalla loppukirillä Linnea Soikkeli ja samoin Hopeakompassissa loppukirillä voiton vei Mikko Tervakangas. Kultakompassin voitti hieman suuremmalla erolla Mikhail Kuleshov.

  Tulokset alla

  Tulokset, lopulliset

  Väliajat Kilpailu