2012 eGames

 

Ajankohtaista

 • Espoon Suunta ry:n kevätkokous 26.3.2019 7.3.2019

  Kevätkokouksen esityslista PDF-muodossa

  Paikka: Espoon Suunnan maja, Kylänvanhimmanpiha

  Aika: Tiistai 26.3.2019 klo 18.30-

  Käsiteltävät asiat

  1. Kokouksen avaus

  2.Valitaan kokoukselle – puheenjohtaja – sihteeri – kaksi pöytäkirjan tarkastajaa –
  ääntenlaskijat

  3. Todetaan läsnäolvat äänioikeutetut jäsenet

  4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

  5. Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajien
  antama lausunto

  6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä
  johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

  7. Käsitellään johtokunnan tai jäsenten 11 pykälän mukaisesti vireille panemat muut
  asiat

  8. Päätetään kokous

  Kokoukseen liittyvät asiakirjat ovat nähtävillä EsSun sisimmässä alkaen 11.3, kohdassa Asiakirjoja. Tervetuloa!

  Continue reading →
 • Hisu-tunnelmia Iisalmesta ja Lemiltä 25.2.2019

  Viime viikonloppuna kisatuissa hiihtosuunnistuksen SM-kilpailuissa pieni mutta sitkeä essulaisten joukko kuittasi yhteensä viisi mitalia: kolme pronssista ja kaksi hopeista. Kisattavina olivat sprintit sekä parisprintit ja menestystä saatiin etenkin hisukonkareiden, Virpin, Sinin ja Leenan toimesta.

  Parisprintin hopeamitalistit.

  Myös viikko sitten Lemillä kisatuissa keskimatkan ja viestin SM-hisuissa oli sinikeltavalkoista edustajistoa, tällä kertaa hieman suuremmalla joukolla. EsSulaiset kuittasivat muun muassa yksinoikeudella H11-sarjan kaksoisvoiton. Nuorempi polvi näytti hienosti löytäneen lajin pariin. Tuli mitaleita muistakin sarjoista: D45 sekä D75 pronssit ja hopea.

  Viesteissä mitaleita toivat kaksi naisten joukkuetta sarjoissa D130 ja D170. Joukkueita oli mukana seitsemän – ehkä ensi vuonna enemmän?

  KUVA: Seppo Toivari / Lappeen Riento
  KUVA: Seppo Toivari / Lappeen Riento
  KUVA: Seppo Toivari / Lappeen Riento
  KUVA: Seppo Toivari / Lappeen Riento
  Continue reading →
 • Leimaus-leiri tulee jälleen – tervetuloa mukaan 11.2.2019

  Mitä? Missä? Milloin?

  Suunnistuskesän jokavuotinen suurtapahtuma Leimaus-leiri järjestetään Imatralla 3.-6. kesäkuuta. Järjestävänä seurana on SK Vuoksi. Leirille on tulossa liki 2000 nuorta suunnistajaa ympäri Suomea. Leirillä on joka päivä suunnistusharjoituksia, mutta myös muuta mukavaa tekemistä. Leirin huipentaa viimeisen päivän leirikisa, jota on täksi vuodeksi hieman uusittu.

  Kenelle?

  Leirille ovat tervetulleita kaikki essulaiset!

  Jos olet yli 18-vuotias, pääset toimimaan seuraohjaajana ja ohjaamaan EsSun junnuja Imatran mielenkiintoisissa maastoissa. Oma suunnistustaito ei ole välttämätön seuraohjaajalle. Seuraohjaajia tarvitaan ainakin 10 kappaletta.

  Jos olet 10-18 -vuotias essulainen, pääset leiriläiseksi. Tänäkin vuonna kaikki parhaimmat yli 15-vuotiaat leiriläiset valitaan PRO-ryhmään, jossa pääsee osallistumaan haastavampiin harjoituksiin sekä tapaamaan muita Suomen huippujunnuja. Muuten leirillä ollaan jo aiemmilta leireiltä tutuissa tasoryhmissä, joista löytyy kaikille se sopivin.

  Jos olet alle 10-vuotias essulainen pääset mukaan leirille jos oma huoltajasi lähtee mukaan seuraohjaajaksi. Joka vuosi meillä on ollut mukana myös alle 10-vuotiaita!

  Majoitus ja hinta

  Imatran Leimaukselle on EsSulle varattu hotellitason majoitus. Leirille matkustetaan yhdessä bussikyydillä. Leirin hinta tulee olemaan vajaat 300 euroa sisältäen myös bussimatkat. Seuraohjaajien leirin maksaa EsSu.

  Miten mukaan?

  MyClubissa on jo avattu ilmoittautuminen seuraohjaajille. Leiriläisten ilmoittautuminen avataan keskiviikkona 27.2. illalla klo 18. Ilmoittautumisen takaraja on 1. huhtikuuta, mutta kannattaa ilmoittautua heti jos tietää olevansa tulossa!

  Lisätietoja

  Lisätietoja leiristä voi katsoa leirin nettisivuilta osoitteesta leimaus2019.fi. EsSun leirimatkasta lisätietoja voi kysyä Hanna Raasakalta, puh, 050-3608749 ja hanna.raasakka[a]kolumbus.fi

  Continue reading →
 • EsSu ensimmäisessä ryhmässä huippusuunnistuksen tähtiseuraksi! 23.1.2019

  Suunnistusliitto on edeltävällä viikolla nimennyt huippusuunnistuksen Tähtiseuroksi kolme seuraa: Helsingin Suunnistajat, Tampereen Pyrinnön ja Espoon Suunnan.

  EsSu on jo ennestään lasten ja nuorten urheilun Tähtiseura ja nyt saimme myös huippu-urheilun Tähtiseura-statuksen. Tämä merkitsee, että täytämme huippu-urheilun Tähtiseura-vaatimukset ja että Suunnistusliitto on auditoinnillaan varmistanut, että harjoituksemme, valmennuksemme, leirityksemme ja tukipalvelumme sekä seuramme johtaminen ovat huippu-urheilun edellyttämällä tasolla. Tätä kuvaavat myös uusi visiomme ja uusi toimintalinjamme.

  Tähtiseuraohjelma tähtimerkkeineen on Olympiakomitean laatuohjelma urheiluseuroille. Huippusuunnistuksen tähtiseuran laatutekijät kuuluvat Suunnistusliiton seurojen kehittämisen Suunta Huipulle -ohjelmaan, jonka pilottivaiheessa EsSu oli aktiivisesti mukana puolentoista vuoden ajan, ennen nyt saatua Tähtiseura-hyväksyntää.

  Tähtiseurat – seurojen laatuohjelma, Olympiakomitea

  Huippusuunnistuksen tähtiseuran laatutekijät.

  Continue reading →
 • EsSun seura-asutilaus 2019 16.1.2019

  EsSun asutilaus on avattu Trimtexin verkkokaupassa. Tässä tilauksessa on mahdollista tilata kaikkia seura-asuvalikoiman tuotteita (myös hiihtoasuja). Uutuuksina mukana pyöräilypaita ja pyöräilyhousut EsSun värityksellä sekä kevytuntuvatakki ja kuoritakki Essun logolla! Vuoden toinen tilausmahdollisuus on elo-syyskuussa, mutta silloin tilausvalikoima on suppeampi. Lisätietoja tuotteista ja tilauksen tekemisestä löydät EsSun sisimmästä. Tilausikkuna sulkeutuu torstaina 7.2. ja jokaisen tulee tehdä tilaus viimeistään siihen mennessä. Asut maksetaan tilauksen teon yhteydessä ja toimitetaan postilla suoraan tilaajille arviolta viikolla 12/2018.

  Lisätietoja ja EsSun sisimmän tunnuksen saa Saaralta (050-9664831,) saara.mahlamaki(at)gmail.com.

  Continue reading →