2012 eGames

 

Ajankohtaista

 • EsSu ensimmäisessä ryhmässä huippusuunnistuksen tähtiseuraksi! 23.1.2019

  Suunnistusliitto on edeltävällä viikolla nimennyt huippusuunnistuksen Tähtiseuroksi kolme seuraa: Helsingin Suunnistajat, Tampereen Pyrinnön ja Espoon Suunnan.

  EsSu on jo ennestään lasten ja nuorten urheilun Tähtiseura ja nyt saimme myös huippu-urheilun Tähtiseura-statuksen. Tämä merkitsee, että täytämme huippu-urheilun Tähtiseura-vaatimukset ja että Suunnistusliitto on auditoinnillaan varmistanut, että harjoituksemme, valmennuksemme, leirityksemme ja tukipalvelumme sekä seuramme johtaminen ovat huippu-urheilun edellyttämällä tasolla. Tätä kuvaavat myös uusi visiomme ja uusi toimintalinjamme.

  Tähtiseuraohjelma tähtimerkkeineen on Olympiakomitean laatuohjelma urheiluseuroille. Huippusuunnistuksen tähtiseuran laatutekijät kuuluvat Suunnistusliiton seurojen kehittämisen Suunta Huipulle -ohjelmaan, jonka pilottivaiheessa EsSu oli aktiivisesti mukana puolentoista vuoden ajan, ennen nyt saatua Tähtiseura-hyväksyntää.

  Tähtiseurat – seurojen laatuohjelma, Olympiakomitea

  Huippusuunnistuksen tähtiseuran laatutekijät.

  Continue reading →
 • EsSun seura-asutilaus 2019 16.1.2019

  EsSun asutilaus on avattu Trimtexin verkkokaupassa. Tässä tilauksessa on mahdollista tilata kaikkia seura-asuvalikoiman tuotteita (myös hiihtoasuja). Uutuuksina mukana pyöräilypaita ja pyöräilyhousut EsSun värityksellä sekä kevytuntuvatakki ja kuoritakki Essun logolla! Vuoden toinen tilausmahdollisuus on elo-syyskuussa, mutta silloin tilausvalikoima on suppeampi. Lisätietoja tuotteista ja tilauksen tekemisestä löydät EsSun sisimmästä. Tilausikkuna sulkeutuu torstaina 7.2. ja jokaisen tulee tehdä tilaus viimeistään siihen mennessä. Asut maksetaan tilauksen teon yhteydessä ja toimitetaan postilla suoraan tilaajille arviolta viikolla 12/2018.

  Lisätietoja ja EsSun sisimmän tunnuksen saa Saaralta (050-9664831,) saara.mahlamaki(at)gmail.com.

  Continue reading →
 • eMotion-kuntosuunnistus tulee taas tänä vuonna! 11.1.2019

  Vuonna 2019 Espoon Suunta jatkaa eMotion eli eMO -nimellä kulkevaa kuntosuunnistusten sarjaansa. Näille rasteille tervetulleita ovat ihan kaikki ikään ja tasoon katsomatta! Kuntosuunnistuksia on tänä vuonna 10 kappaletta, ja niistä osa EsSun järjestämien kisojen yhteydessä. Luvassa on niin perinteistä metsäsuunnistusta, sprinttiä kuin pyöräsuunnistustakin. Ensimmäinen tapahtuma on 4. huhtikuuta, merkitse kalenteriin!

  eMO-kuntosuunnistuksen sivuilla on julkaistu tapahtumien päivämäärät sekä sprinttirastien ajankohdat. Osan tapahtumista tarkka sijainti tarkentuu vielä kauden mittaan. Kaikki rastit tulevat myös löytymään rastilipusta.

  Tervetuloa nauttimaan suunnistuksesta lumien sulettua!

  Continue reading →
 • JPYS – perinteitä kunniottaen jo vuodesta 1990 lähtien 27.12.2018

  Continue reading →

 • XXIX JPYS eli Joulupäivän yösuunnistus 16.12.2018

  Joulu lähestyy ja siten myös perinteikäs JPYS eli Joulupäivän yösuunnistus. Ratamestarin jäyniltä ei vältyttäne tänäkään vuonna… Radoista vastaa viime vuoden JPYS voittaja Mikko Tervakangas.

  JPYSin keskuspaikkana toimii tänä vuonna Espoon Steinerkoulu, jonne kokoonnutaan 25.12 klo 16:45 ja yhteislähtö tapahtuu klo 17:00.

  Ratoja on pitkä (n. tunti) ja lyhyt (lyhyempi).

  Varusteina normaali yösuunnistusvarustus.

  Ilmoittautuminen 18.12 klo 23:59 mennessä myclubiin tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla Mikolle mikkoter at gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kumman radan haluat. Jos ratatoivetta ei ole ilmoitettu niin varataan pitkä rata.

  Continue reading →