Nuorten kilpailujen tukeminen

Kilpailuihin osallistuminen on mukava osa suunnistamista. Suunnistuskilpailuissa pääsee näkemään erilaisia maastoja kuin mitä oman seuran harjoituksissa on tarjolla. Varsinkin muutaman vuoden jälkeen omat harjoitusmaastomme alkavat olemaan tuttuja, ja kilpailut tuovat mukavaa vaihtelua.

Seura tukee nuorten  alle 20 sarjalaisten kilpailutoimintaan maksamalla osanottomaksun valittuihin henkilökohtaisiin kilpailuihin sekä viesteihin. Viesti ilmoittautumiset avataan aina MyClubiin ja henkilökohtaisissa kilpailuissa irma järjestelmässä voi valita nuorten kohdalla ”seura maksaa” valinnan.  Tällöin osallistumismaksu menee seuran maksettavaksi.

Kilpailumaksujen lisäksi valittuihin kilpailuihin järjestetään yhteiskuljetus joka on nuorten osata ilmainen. Näitä kilpailuja ovat Prisma-rastit, Särkänniemisuunnistus sekä syksyllä Nuorisoviesti ja Oravatonni. Vuodesta riippuen myös Nuorten Jukolaan järjestetään yhteiskuljetus. Lisäksi teemme omakustanteiset yhteisretket Ruotsiin sekä Tiomilan nuorisoviestiin että Ungdomens 10Mila viestiin.

 

Lasten ja nuorten viestit
– SM-viesti
– AM-viesti
– Alueen oravapolkuviesti
– FinnSpring -viesti
– Tiomilan nuorisoviesti
– Ungdomens 10Mila
– Nuorten Jukola
– Nuorisoviesti

Henkilökohtaiset
– SM-kisat
– AM-kisat
– Alueen oravanpolkukilpailu
– Prisma-rastit
– Särkänniemisuunnistus
– Oravatonni
– eGames (H/D16 ja nuoremmat)
– Arvokilpailukatsastukset, katsastussarjat

Henkilökohtaisissa kilpailuissa tuen määrä on ns. normaalina ilmoittautumisaikana tehdyn ilmoittatumisen hinta. Jälki-ilmoittautumisesta tuleva lisämaksu peritään jälkikäteen urheilijalta takaisin.

Mikäli olet ilmoittautunut kilpailuun ja sinulle tulee este, niin pyri perumaan ilmoittautuminen. Näin seuramme säästää varoja muuhun toimintaan.