Tulevia koulutuksia

Keväällä 2013 tarjoamme seuraavia kursseja ja koulutuksia. Lisätietoja koulutuksista antaa Eeva-Kaisa Ikonen, eevakaisa.ikonen(at)gmail.com

16.-17.3.2013
Nuori Suunta taso 2, osa 2 (Kauniainen)
13-16 –vuotiaiden valmennuskoulutus osan 1 suorittaneille ohjaajille ja valmentajille. Ilmoittautuminen viimeistään 1.3. SSL:n nettisivujen kautta.

23.3.-24.3.2013
Nuori Suunta taso 1, osa 1 (Espoo)
Espoon Akilleksen isännöimä ohjaajakoulutus kaikille 6-12 -vuotiaiden ohjaajille, apuohjaajille ja ohjaamisesta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen viimeistään 3.3. Eeva-Kaisalle, eevakaisa.ikonen(at)gmail.com.

24.3.2013
Lasten ja nuorten radat (Latokasken koulu, Espoo)
Millainen on hyvä rastireittirata? Miten laatia sellaiset lasten ja nuorten kilpailuradat, jotka tarjoavat haasteita ja innostavat jatkamaan harrastusta? Oletko saanut tehtäväksesi laatia radat johonkin suunnistuskouluharjoitukseen tai ehkä pokaalijahtiin tai muuhun lasten ja nuorten kilpailuun? Oletko kiinnostunut ratojen tekemisestä ehkä joskus tulevaisuudessa, vaikka vielä et olekaan ratoja suunnitellut?

Tervetuloa EsSun omaan lasten ja nuorten –radat koulutuspäivään ja työpajaan Latokasken koululle sunnuntaina 24.3.2013. Tutustumme hyvien ratojen ja laadimme ratoja tulevan kauden harjoituksiin ja kisoihin. Kurssilla on mahdollista myös opetella käyttämään OCAD-ratasuunnitteluohjelmaa. Kouluttajana Mikko Ojanaho, kesto 5 tuntia. Ilmoittautuminen EsSun nettisivujen Treenit ja tapahtumat –sivulle viimeistään 15.3.

23.4.2013
Uusien ohjaajien Starttikoulutus (EsSun maja, Espoo)
Uusien ohjaajien koulutuksessa tutustutaan suunnistuksen ja ohjaamisen perusasioihin teoriassa ja käytännön harjoitusten avulla. Erityishuomio on alle 12-vuotiaiden tai aloittavien suunnistajien ohjaamisessa. Koulutus antaa valmiudet ohjata lasta suunnistuksen alkeissa sekä rohkaisee seuratoimintaan esim. suunnistuskoulun apuohjaajana. Koulutus on tarkoitettu erityisesti uusille suunnistuskoulun apuohjaajille ja ohjaajaksi ryhtymistä harkitseville. Kouluttajana Eeva-Kaisa Ikonen, kesto 3 tuntia. Ilmoittautuminen viimeistään 16.4., lisätiedot ilmoittautumisesta päivitetään tänne maaliskuun aikana.

4.5.2013
Kartanpiirtotyö, maastokurssi (Espoo)
kouluttajina Matti Toivonen ja Eero Antti Lonka, ilmoittautuminen 30.4 mennessä: tenho.etelainen(at)pp1.inet.fi