Spekulaatiot

Vanhemmat spekulaatiot on siirretty spekulaatioarkistoon (vaatii kirjaantumisen), Voit kommentoida edellistä viestiä vastaamalla suoraan kyseiseen spekulaatioon. Muistathan netiketin kaikille julkisella forumilla. Sisäinen ruodinta EsSun sisimpään (vaatii kirjaantumisen).

19 Responses

 1. Matti sanoo:

  Kopparnäsin kehittämissuunnitelma on valmistunut:

  https://uuvi.fi/fi/kopparnas-storsvikin-kehittamissuunnitelma-on-valmistunut/

 2. Petri sanoo:

  Ilmoittautuminen 2020 Venlojen ja Jukolan viesteihin on avattu MyClubiin tänään 1.1.2020
  Ilmoittautumiset 29.1. mennessä, jotta voimme hyödyntää edullisimpia, vain tammikuun voimassa olevia ilmoittautumishintoja.

 3. Ilkka Niemi sanoo:

  Katselin SM-pitkän tuloksia. Laurilan Pertti ja Letsi odotetusti voittoon. Tarkastelin viime vuosien tilastoja ja totesin, että Letsin ero kakkoseen supistuu joka vuosi. Jos trendi jatkuu näin niin Letsi voittaa H95-sarjassa enää puolella minuutilla.

 4. Tommi T. sanoo:

  Ensi viikonlopun eGamesiin tarvitaan seuran rastiliput, joten palautathan hallussasi olevat liput joko Majalle tai suoraan Tommille asap.

 5. Ilkka Niemi sanoo:

  Jälleen on Essuun saatu mestaruuksia Suomen Rakennusinsinöörien Liiton mestaruuskilpailuissa nimittäin Ilkka Niemi (H50) ja Juhani Katko (H60).

 6. Tommi T. sanoo:

  AM-viestissä EsSun leiripaikalle jäi joltakulta EsSun lenkkitakki kokoa L. Uutta mallia. Kysellä voi Tommilta p. 040 5447450.

 7. Juha sanoo:

  Täydennyksenä MM-Idan ansiokkaaseen kisajuttuun. Jussi ”Juska” Mäkilä on tuonut Essulle MM-kultaa (ja muita mitaleja) pyöräsuunnistuksesta. Lisäksi Anu Heikkilä saavutti JWOC-viestihopeaa 1994.

 8. Petri sanoo:

  Terve Juha ja kiitokset, soitellaan illalla ja pohditaan miten maratontaulukot on hyvä nykyään julkaista. Uusia kanavia ja tallennuspaikkoja on tarjolla.

 9. Juha sanoo:

  Toki maraton- yms. taulukot on päivitetty, mutta sopivat julkaisukanavat vähissä?

 10. Nimetön sanoo:

  Maija pohti 16.6.2019 Jukola-jutussaan mitenköhän Essu 9 suhtautui siihen, että nuorten neitien Essu 8 pieksi sitä mennen tulen Kangasala-Jukolassa. Eilen pidetyssä spekulaatiokokouksessa aihetta käsiteltiin hämmentyneinä,. Lyhyesti arvio oli se, että Rovaniemi-Jukolassa hävitään varmaan vieläkin enemmän.

 11. Nimetön sanoo:

  Päivittääkö Juha edelleen maratontaulukkoa vai onko tehtävä delegoitu eteenpäin?

 12. Venla sanoo:

  En löytänyt omaa Venla-karttaani tuuliteltoilta. Onkohan joku ottanut väärän? Kateissa 1. osuus joukkue 467.

 13. Matti T sanoo:

  Onhan tuo Bosmalmin kaava jo paljon parempi kuin aikaisemmin nähdyt. Jos Hiidenkiukaankallion huipun juureen kurottava asumisalue leikattaisiin pois, niin sen kanssa voisi jopa elää – ja suunnistaa.

 14. Mikko sanoo:

  Aikalailla nakertaa ehdotettu Bosmalmin Söderskoginaukean kaava luontoa ja suunnistusmaastoja EsSun majan läheltä. Luulisi vaihtoehtoja löytyvän. Jos olet eri mieltä, ota kantaa 19.5 mennessä
  https://www.adressit.com/vastustamme_bosmalmin_ja_soderskoginaukean_asemakaavaehdotuksia?s=60449983&a=98528

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.