Uudenmaan AM-sprintin ilmoittautumisaikaa jatkettu 18.5. klo 24 asti

Essu on päättänyt jatkaa AM-sprintin ilmoittautumisaikaa (2. ilmoittautumisporras 18.5.2012 klo 24 saakka), jotta kaikki huippuluokan kaupunki-sprintistä kiinnostuneet suunnistajat saisivat mahdollisuuden kokea tämän erinomaisen maaston.
 
Kilpailumaastona toimiva Espoon keskuksen alue on poikkeuksellisen haastava ja ainutlaatuisen hyvin kaupunkisuunnistukseen sopiva maasto. Tämä maasto on todennäköisesti mielenkiintoisin sprintti-maasto missä Suomessa on pitkään aikaan päästy kilpailemaan.
 
Tänä vuonna AM-mitaleita tavoittelevilta vaaditaan tarkkaa kartanlukutaitoa, terävää päättelykykyä, ketterää askelta ja kykyä nopeisiin vauhdinmuutoksiin.
 
Ratojen todelliset pituudet ja ohjeajat vastaavat ohjeaikojen ylärajoja, joten tarjolla on todellista sprintti-herkkua kaikissa sarjoissa.
 
Tervetuloa mielenkiintoiseen kaupunki-sprinttiin !
 
Espoon Suunta