eTaitorastit

eTaitorastit – Valmennuksen harjoitukset avattuna kaikille

eTaitorastit ovat viestiteemaisia Espoon Suunnan järjestämiä kuntorasteja. Radoilta löytyy haastetta kokeneellekin menijälle ja seuran edustusryhmä hyödyntää samoja harjoituksia. Tule nauttimaan viestisuunnistuksen hurmasta eTaitorasteille!

Rata

Ratavaihtoehtoja tarjotaan yleensä vähintään kaksi, pidempi ja lyhyempi vaativa rata. Ratojen pituudet vaihtelevat tapahtuman teeman mukaan. Pidempi ratavaihtoehto on merkitty ilmoittautumispalveluun kirjaimella A ja lyhyempi rata kirjaimella B.

Harjoituksen teema ja harjoitusanalyysi

eTaitorastit ovat taitoharjoituksia, joissa kullakin tapahtumalla on oma teemansa, Katso lisäinfoa kunkin tapahtuman kohdalta. Harjoituksen yhteydessä osallistujille jaetaan harjoituskortti, josta löytyvät ratamestarin mietteet sekä tarvittavat vinkit oman suorituksen analysointiin.

Lähdöt

Syksyllä 2023 on kolme viestiteemaista eTaitorastit -tapahtumaa.

  • Iltatapahtumissa 30.8. ja 6.9. vapaat lähtöajat klo 17.30-18.30 ja yhteislähtö klo 18.30. Maali sulkeutuu klo 20.
  • Viimeisessä Yötapahtumassa 20.9. yhteislähtö tapahtuu klo 20, ei vapaita lähtöaikoja. Maali sulkeutuu klo 21.30

Ajanotto

Tapahtumissa on elektoninen ajanotto (EMIT), ellei toisin ilmoiteta. Muista nollata emitti. Yhteislähtö-tapahtumissa aika lähtee ennakkoon asetetusta kellonajasta muutoin 0-leimasta. Ilmoitautuessasi Navisportissa kirjaa emit-numero sille varattuun tilaan. Voit myös varata itsellesi laina-emitin, jonka saat tapahtumapaikalla järjestäjältä. Emit-vuora on 2 eur.

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittaudutaan ja maksetaan ennakkoon Navisport ilmoittautumispalvelun kautta. Linkki ilmoittautumispalveluun löytyy kunkin tapahtuman osalta yllä olevasta listasta. Osallistumismaksu on 10 eur.

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä Naviport-palvelussa on seuraavat maksuvaihtoehdot

Maksu paikanpäällä onnistuu MobilePaylla, käteisellä tai verkkomaksulla.

Kalenteri ja tapahtumatiedot

Kunkin tapahtuman rastit (ilman EMIT-ajanottoa) ovat haettavissa myös omatoimisesti jälkikäteen (katso aikaväli tapahtumatiedoista). Omatoimirasteille ilmoittaudutaan Rastilipussa (eOmatoimirasti-tapahtumasarja) ja karttalinkki lisätään Rastilippuun eTaitorasti-tapahtuman jälkeen.

Vuoden 2024 eTaitorastien ajankohdat päivittyvät tänne lähiaikoina.