eTaitorastit

eTaitorastit – Valmennuksen harjoitukset avattuna kaikille

eTaitorastit ovat kuntosuunnistuksen taitorastit. Onko tavoitteenasi Jukolan, Firmaliigan tai oman itsesi voittaminen? Jokaiselle suunnistajille taustasta riippumatta tarjoutuu mahdollisuus kehittää itseään eTaitorasteilla, joissa pääsee nauttimaan Espoon Suunnan omista laadukkaista taitoharjoituksista.

eKunto-tapahtumat ovat perinteisiä kuntosuunnistuksia Espoon Suunnan erilaisten kilpailutapahtumien yhteydessä.

Rata

Ratavaihtoehtoja tarjotaan vähintään kaksi, pidempi ja lyhyempi vaativa rata. Ratojen pituudet vaihtelevat tapahtuman teeman mukaan

Harjoituksen teema ja harjoitusanalyysi

eTaitorastit ovat taitoharjoituksia, joissa kullakin tapahtumalla on oma teemansa, Katso lisäinfoa kunkin tapahtuman kohdalta. Harjoituksen yhteydessä osallistujille jaetaan harjoituskortti, josta löytyvät ratamestarin mietteet sekä tarvittavat vinkit oman suorituksen analysointiin

Lähdöt

Keväällä 2022 on kolme viestiteemaista eTaitorastit -tapahtumaa. Tapahtumat jatkuvat syksyllä kolmen tapahtuman verran. Maali sulkeutuu klo 20.

  • Kaikissa tapahtumissa (paitsi yösuunnistuksessa) on vapaat lähtöajat klo 17-18.30. ja maali sulkeutuu klo 20.
  • Viestitapahtumissa on lisäksi yhteislähtö klo 18.30. 
  • Yösuunnistusten yhteislähtö tapahtuu klo 20.00, jonka jälkeen metsään voi suunnata vapaasti klo 21.00 asti, maalin sulkeutuessa klo 22.00.

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittaudutaan ennakkoon Navisportissa, linkki löytyy alta kunkin tapahtuman kohdalta. Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä Naviport-palvelussa on seuraavat maksuvaihtoehdot: – Verkkomaksaminen – Smartum Liikuntaseteli, Smartum Kulttuuriseteli, SmartumPay-sovellus, MyEdenred-mobiilimaksu, EazyBreak, ePassi, Virike-seteli ja Tyky-kuntoseteli sekä Espoon Suunnan jäsenille ilmainen osallistuminen. Paikanpäällä voi ilmoittautua Navisportin kautta. Käteis- tai pankkikorttimaksumahdollisuutta ei ole.

Omatoimirastit

Kunkin tapahtuman rastit (ilman EMIT) ovat haettavissa myös omatoimisesti seuraavan viikon sunnuntaihin asti eOmatoimirastit periaatteen mukaisesti. Omatoimirasteille ilmoittaudutaan Rastilipussa (eOmatoimirasti-tapahtumasarja) ja karttalinkki lisätään Rastilippuun eTaitorasti-tapahtuman jälkeen.

 

25.5.
(-5.6.)
eTaitorastit + 
omatoimi
ke Kellonummi Viestiharjoitus Kunnarlantie, Espoo Ilmoittautuminen Tulokset
Henkkoht.
Yhteislähtö
1.6.
(-12.6.)
eTaitorastit + 
omatoimi
  Vaakkoi Viestiharjoitus Vihdintie, 
Espoo
Ilmoittautuminen

Tulokset
Henkkoht.
Yhteislähtö

15.6.
(-26.6.)
eTaitorastit + 
omatoimi
ke Olari Viestiharjoitus Olarinniityntie, 
Espoo
Ilmoittautuminen

Tulokset
Henkkoht.
Yhteislähtö

31.8.
(-11.9.)
eTaitorastit + 
omatoimi
ke Siikajärvi Pitkämatka Siikajärventie 102, Espoo Ilmoittautuminen Tulospalvelu
7.9.
(-18.9.)
eTaitorastit + 
omatoimi
  Kopparnäs Viesti Råbergintie 238, Espoo Ilmoittautuminen Tulospalvelu
21.9.
(-2.10.)
eTaitorastit + 
omatoimi
  Oittaa  Kunnarlantie, Espoo Ilmoittautuminen Tulospalvelu
Henkkoht
Yhteislähtö

 

 

Tapahtumiin ilmoittaudutaan ja maksetaan ennakkoon Navisport ilmoittautumispalvelun kautta. Linkki ilmoittautumispalveluun löytyy kunkin tapahtuman osalta yllä olevasta listasta. Osallistumismaksu on 10 eur ja alle 19-v 5 eur.

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä Naviport-palvelussa on seuraavat maksuvaihtoehdot