Lasten kesäleirit 2023

Espoon Suunnan järjestämät Lasten kesäleirit ovat taas täällä!

Kesän kolmas ja viimeinen kesäleiri järjestetään juuri ennen koulujen alkua 31.7.-2.8.2023. Leiri toteutetaan aiempien tapaan päiväleirinä, maanantaista keskiviikkoon. Luvassa on hauskoja suunnistusaiheisia pelejä sekä luonnossa nauttimista ja liikkumista kivassa seurassa – ja päästään leirillä ihan suunnistamaankin!

Leiripäivän pituus on klo 9-15. Leirin hinta 60 EUR/h. Leirin hintaan kuulu päivittäin lounas, joka on perinteistä kotiruokaa. Ilmoitathan allergia/ruokavaliotiedot ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa ”lisätietoja”. Mukaan voi varata myös omaa välipalaa.

Leirin tukikohtana toimii Espoon Suunnan seuramaja Puolarmaarissa. Osoite on Kylänvanhimmanpiha 7, Espoo. Leirillä liikutaan seuramajan välittömässä läheisyydessä tai lähimaastossa.

Leiri on tarkoitettu 6-11-vuotiaille ja sopii suunnistaville tai suunnistuksesta kiinnostuneille nuorille, mutta suunnistustaito ei ole vaatimus. Ohjelmasta toki löytyy muutakin mukavaa tekemistä ja nuoria liikuttavat Espoon Suunnan nuoret urheilijat.

Ilmoittaudu mukaan 24.7 mennessä. Viimeistään 25.7 tiedotamme leirin järjestämisestä.

 

Leirin hinta: 60€ / lapsi

15 osallistujapaikka/leiri (leiri toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään 5)

Huom! Leirimaksu ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittaudu 31.7.-2.8. leirille  viimeistään 24.5.
Leiri oli suuressa suosiossa ja täyttyi jo ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Kaikki ajoissa ilmoittautuneet kuitenkin mahtuivat kuin mahtuivatkin mukaan. Yritetään saada ensivuodelle aikaan vielä suurempi leiri, jotta kaikki innostuneet pääsevät mukaan!

 

Leirin vastuuhenkilönä toimii ja lisätietoja antaa:

Anu Saarinen

anu.saarinen(a)espoonsuunta.fi

+358 44 7777947

 


Kaksi lasten kesäleiriä järjestetään kesäkuun ensimmäisillä viikoilla 5.-9.6. ja 12.-16.6.2023! Kyseessä on kaksi eri leiriä, joissa molemmissa on sama ohjelma. Luvassa on hauskoja suunnistusaiheisia leikkejä, erilaisia pelejä sekä luonnossa nauttimista ja liikkumista kivassa seurassa!

Tukikohtana toimii Espoon Suunnan seuramaja Puolarmaarissa. Osoite on Kylänvanhimmanpiha 7, Espoo. Leirillä liikutaan seuramajan välittömässä läheisyydessä tai lähimaastossa.

Leirit ovat tarkoitettu 7-10 vuotiaille lapsille. Ohjelmaa järjestetään joka päivä klo 9-13. Omat eväät tulisi olla mukana. Seuramajalta löytyy jääkaappi, jossa on mahdollisuus säilyttää ruokia.

Leirillä liikutaan paljon ulkona säällä kuin säällä ja välillä ollaan sisätiloissa. Varustus sään mukaisesti! :)

Leirit eivät vaadi aiempaa suunnistuskokemusta.

 

Leirin vastuuvetäjät ja lisätietoja antaa:

Anu Saarinen

anu.saarinen@espoonsuunta.fi

+358 44 7777947

Henrikki Hakala

toiminnanjohtaja@espoonsuunta.fi

Leirien ohjaajat: Espoon Suunnan nuoret suunnistajat

Leirin hinta: 60€ / lapsi

20 osallistujapaikka/leiri

Huom! Leirimaksu ei sisällä vakuutusta.

 

Ilmoittautuminen:

5.-9.6.2023 Lasten kesäleiri

12.-16.6.2023 Lasten kesäleiri