Lasten kesäleirit 2024

Espoon Suunnan järjestämät Lasten kesäleirit ovat taas täällä!

Vielä yksi kesäleiri jäljellä – Tuu mukaan!

Kesällä järjestetään kolme suunnistusteemaista kesäleiriä. Kaksi leiriä pidetään kesäkuussa ja viimeinen heinäkuun lopulla. Kesäkuun leireillä on molemmissa on sama ohjelma. Heinäkuun leirillä on oma ohjemansa, eli voit osallistua jopa kahdelle eri essuleirille kesän aikana.

Leirit toteutetaan aiempien vuosien tapaan päiväleireinä. Luvassa on hauskoja suunnistusaiheisia pelejä sekä luonnossa nauttimista ja liikkumista kivassa seurassa – ja päästään leirillä ihan suunnistamaankin!

Leiripäivän pituus on klo 9-15. Heinäkuun leirin hinta on 60 EUR/osallistuja. Leirin ruokailu järjestetään rajallisten puitteiden vuoksi omien eväiden muodossa. Pakkaathan lapsellesi mukaan kunnollisen lounaan, jolla jaksaa temmeltää koko päivän myös välipalaa voi olla syytä varata. Seuramajalta löytyy jääkaappi, jossa on mahdollisuus säilyttää ruokia. Ruuan lämmitys onnistuu myös seuramajalla.

Leirin tukikohtana toimii Espoon Suunnan seuramaja Puolarmaarissa. Osoite on Kylänvanhimmanpiha 7, Espoo. Leirillä liikutaan seuramajan välittömässä läheisyydessä tai lähimaastossa.

Leiri on tarkoitettu 6-11-vuotiaille ja sopii suunnistaville tai suunnistuksesta kiinnostuneille nuorille, mutta suunnistustaito ei ole vaatimus. Ohjelmasta toki löytyy muutakin mukavaa tekemistä ja nuoria liikuttavat Espoon Suunnan nuoret urheilijat.

Varaa paikkasi ennen kuin leiri täyttyy tai viimeistään 15.7.

 

Leirin hinta: 60€ / lapsi

20 osallistujapaikka/leiri

Huom! Leirimaksu ei sisällä vakuutusta, joten huolehdithan, että lapsella on voimassaoleva vakuutus.

 

Leirillä liikutaan paljon ulkona säällä kuin säällä ja välillä ollaan sisätiloissa. Varustus sään mukaisesti! :)

Leirit eivät vaadi aiempaa suunnistuskokemusta.

 

Leirin vastuuhenkilönä toimii ja lisätietoja antaa:

Anu Saarinen

anu.saarinen@espoonsuunta.fi

Leirien ohjaajat: Espoon Suunnan nuoret suunnistajat

 

 

Ilmoittautuminen:

29.-31.7.2024 Lasten kesäleiri
Leirin toteutuminen on varmistunut