Vanhemmille

Mielekästä ja innostavaa toimintaa myös vanhemmille

Suunnistuskoulun menestys ja hauskuus perustuu siihen, että meillä on toiminnassa mukana runsas joukko vanhempia, jotka osallistuvat kukin omien kykyjensä ja halujensa mukaan myös harjoitusten toteuttamiseen. Ei tarvitse olla huippusuunnistaja ollakseen kannustamassa suunnistajan ensiaskeleita ottavia tai varttuneitakaan suunnistajia kuusen juurella oikean polun suuntaan. Kun ohjaajavanhempia on paljon, ei kenenkään panos käy ylivoimaisen kuormittavaksi ja kaikki voivat lähettää lapsensa harjoituksiin ja metsään turvallisella mielellä. Suunnistuskoulussa saa elää todeksi sitä, että suunnistus voi olla koko perheen yhteinen harrastus!

Lasten vanhemmat ovat tervetulleita kulkemaan harjoituksissa yhdessä lapsen tai yhdessä lapsen ja ohjaajan kanssa. Erityisesti pienempien ryhmissä toivomme vanhempien olevan aktiivisesti mukana, koska se lisää myös lapsen innostusta suunnistusharrastukseen.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ohjaajatehtäviin tai muihin vapaaehtoistehtäviin (tarjoilujen järjestäminen, leirijärjestelyt, jne.), ota rohkeasti yhteyttä Suunnistuskoulun rehtoriin.

 

Suunnistuskoulun rehtori Antti Pasanen (nuoriso # espoonsuunta.fi – vaihda sähköpostiosoitteen risuaita ja tyhjät tilat sen ympäriltä @-merkkiin).