eTreenarit

eTreenarit harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille aikuisharrastajille, jotka haluavat harrastaa ja kehittyä porukassa. Ryhmään voi osallistua matalalla kynnyksellä, eikä osallistujien ikä-, kunto- tai taitotasoa ole määritelty. Ainoastaan suunnistuksen perusteet tulisi olla hallussa (näitä pääset oppimaan Aikuisten Suunnistuskoulun parissa). Ryhmän toimintaan on tervetullut niin omalla suunnistuspolullaan alkupäässä oleva kokeilija kuin aktiivikilpauransa päättänyt valmennusryhmäläinen. Tärkeintä on päästä yhdessä harrastamaan mahtavaa luontoliikuntalajia nimeltä suunnistus. Nuoremmille (16-20v) harrastajille on oma eGroupH harrasteryhmänsä.

 

eTreenarien pääasiallista toimintaa on viikoittainen yhteinen suunnistusharjoitus keskiviikkoisin klo 18. Lisää suunnistusharjoituksia, leirejä ja oheisharjoittelua toteutetaan ryhmäläisten toiveiden mukaisesti.

 

Toimintamaksu:

 

  • eTreenarit ryhmän toimintamaksu on kaudelta (Kevät: tammi-kesäkuu; Syksy: heinä-joulukuu) 160e,
  • Lisäksi ryhmäläisen täytyy olla Espoon Suunnan jäsen (jäsenmaksu 70€)
  • Mukaan voi liittyä myös kesken kauden, jolloin toimintamaksun suuruutta katsotaan aina tapauskohtaisesti
  • Opiskelija-alennus -25%
  • Ensikertalainen voi tulla pari kertaa kokeilemaan ryhmään ilmaiseksi.
  • Toimintamaksun voin maksaa laskun lisäksi seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum Liikuntaseteli, Smartum Kulttuuriseteli, SmartumPay-sovellus, MyEdenred-mobiilimaksu, EazyBreak, ePassi, Virike-seteli ja Tyky-kuntoseteli.

Toimintamaksu sisältää harjoitukset ja niihin liittyvän ohjauksen karttoineen. Leireistä ja isommista oheisaktiviteeteista on omavastuuosuus.

 

Ohjaajana toimii Elisa Viholainen

 

Kysy lisää toiminnasta harraste@espoosuunta.fi / anna.kotkajuuri@espoonsuunta.fi

 

 

eTreenarit – Infotilaisuus (materiaali)