eTreenarit

eTreenarit harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille aikuisharrastajille, jotka haluavat harrastaa ja kehittyä porukassa. Ryhmään voi osallistua matalalla kynnyksellä, eikä osallistujien ikä-, kunto- tai taitotasoa ole määritelty. Ainoastaan suunnistuksen perusteet tulisi olla hallussa (näitä pääset oppimaan Aikuisten Suunnistuskoulun parissa). Ryhmän toimintaan on tervetullut niin omalla suunnistuspolullaan alkupäässä oleva kokeilija kuin aktiivikilpauransa päättänyt valmennusryhmäläinen. Tärkeintä on päästä yhdessä ohjatusti harrastamaan mahtavaa luontoliikuntalajia nimeltä suunnistus.

 

Ilmoittautuminen ryhmään

 

eTreenarien ensisijaista toimintaa on viikoittainen yhteinen suunnistusharjoitus keskiviikkoisin klo 18. Lisää suunnistusharjoituksia, leirejä ja oheisharjoittelua toteutetaan ryhmäläisten toiveiden mukaisesti. Harjoituksia toteutetaan pääasiallisesti Espoon Suunnan seuralaisille avoimien suunnistusharjoitusten yhteydessä, mutta ryhmäläisille järjestetään myös täysin omia teemaharjoituksia.

 

Toiminta alkaa 18.8. klo 18 etäyhteydellä toteutettavalla Infotilaisuudella, jonka yhteydessä pidetään lyhyt luento aiheessa Suunnistussuoritukseen valmistautuminen.

 

Sinut on kutsuttu liittymään Microsoft Teams -kokoukseen

Aihe: eTreenarit – Infotilaisuus
Aika: keskiviikkona 18. elokuuta 2021 klo 18.00.00 Itä-Euroopan kesäaika

Liity tietokoneellasi tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

 

eTreenarit ryhmän toimintamaksu on kaudelle 2021 (syys-joulukuu) 100 €, jonka lisäksi ryhmäläisen täytyy olla Espoon Suunnan jäsen (jäsenmaksu 60€). Syyskuun jälkeen liittyneet uudet jäsenet luetaan samalla maksulla automaattisesti myös seuraavalle vuodelle. Ensikertalainen voi tulla pari kertaa kokeilemaan ryhmään ilmaiseksi. Toimintamaksu sisältää harjoitukset ja niihin liittyvän ohjauksen karttoineen. Leireistä ja isommista oheisaktiviteeteista on omavastuuosuus.

 

Ohjaajina toimivat Kari-Pekka Seppänen ja Anna Kotkajuuri

 

Kysy lisää toiminnasta karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi