Aikuisten harrasteryhmä – eTreenarit

eTreenarit harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille aikuisharrastajille, jotka haluavat harrastaa ja kehittyä porukassa. Ryhmään voi osallistua matalalla kynnyksellä, eikä osallistujien ikä-, kunto- tai taitotasoa ole määritelty. Ainoastaan suunnistuksen perusteet tulisi olla hallussa (näitä pääset oppimaan Aikuisten Suunnistuskoulun parissa). Ryhmän toimintaan on tervetullut niin omalla suunnistuspolullaan alkupäässä oleva kokeilija kuin aktiivikilpauransa päättänyt valmennusryhmäläinen. Tärkeintä on päästä yhdessä harrastamaan mahtavaa luontoliikuntalajia nimeltä suunnistus. Nuoremmille (16-20v) harrastajille on oma eGroupH harrasteryhmänsä.

eTreenarien pääasiallista toimintaa on viikoittainen yhteinen suunnistusharjoitus pääsääntöisesti keskiviikkoisin tai torstaisin klo 18. Lisää suunnistusharjoituksia, leirejä ja oheisharjoittelua toteutetaan ryhmäläisten toiveiden mukaisesti.

Kevätkausi 2024 alkaa keskiviikkona 10.1.

eTreenarit -ryhmän kevätkaudelle 2024 voit nyt ilmoittautua TÄLLÄ lomakkeella. Ryhmämaksu laskutetaan MyClub palvelun kautta (ilmoitathan etukäteen mikäli olet oikeutettu opiskelija-alennukseen). Liittyäksesi mukaan eTreenareihin tulee sinun olla myös Espoon Suunnan jäsen (jäsenmaksu 70 e/ vuosi). Voit liittyä jäseneksi täällä.
 

Toimintamaksu ja maksuehdot:

  • eTreenarit ryhmän toimintamaksu on kaudelta (Kevät: tammi-kesäkuu; Syksy: heinä-joulukuu) 190e,
    Jos joudut terveydellisistä syistä perumaan osallistumisesi, kun olet osallistunut alle kolme kertaa, voidaan maksu siirtää seuraavalle kaudelle.
  • Lisäksi ryhmäläisen täytyy olla Espoon Suunnan jäsen (jäsenmaksu 70€)
  • Mukaan voi liittyä myös kesken kauden. Jos liityt ryhmään syksyllä viikon 43 jälkeen, tai keväällä viikon 16 jälkeen on ryhmämaksu 100 e.
  • Opiskelija-alennus -25%
  • Ensikertalainen voi tulla kerran kokeilemaan ryhmän toimintaa ilmaiseksi. Liittymällä eTreenareiden WhatsApp-ryhmään saat tiedon harjoituksista ja sijainneista, jos et ole vielä Essun jäsen.
  • Toimintamaksun voin maksaa laskun lisäksi seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum Liikuntaseteli, Smartum Kulttuuriseteli, SmartumPay-sovellus, MyEdenred-mobiilimaksu, EazyBreak, ePassi, Virike-seteli ja Tyky-kuntoseteli. Jos haluat suorittaa maksun liikuntaeduilla, laita sähköpostia Anulle.

Toimintamaksu sisältää harjoitukset ja niihin liittyvän ohjauksen karttoineen. Leireistä ja isommista oheisaktiviteeteista on omavastuuosuus.

Ohjaajana toimii Elisa Viholainen

Kysy lisää toiminnasta harraste@espoosuunta.fi / anu.saarinen@espoonsuunta.fi