eReimat

eReimat on Espoon Suunnan aikuisten harraste-, kunto- ja kilpasuunnistajien yhteisö miehille ja naisille. Yhteisö kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat yhdessä harrastaa suunnistusta, käydä lenkillä tai osallistua tapahtumiin. Yhdistävänä tekijänä on halu kehittyä rakkaan luontoliikuntalajin parissa Espoon Suunnassa.

  • Kimppakyydillä Kopparnäsiin harjoittelemaan?
  • Lenkkiseuraa Solvallan poluille?
  • Treenivinkkejä kohti Jukolaa?
  • Kimppakyytiä kilpailuihin?

eReimat tarjoaa yhteisön, joka mahdollistaa alustan keskustella ja toteuttaa kaikkea yhteisesti sovituista kisamatkoista suunnistuksen tekniikkaoppien hiomiseen. Kyseessä ei ole varsinainen harraste- tai valmennusryhmä, vaan vapaamuotoinen paikka mahdollistamaan yhteisen harrastamisen. Yhteisöön liittyminen ei vaadi muuta kuin EsSun jäsenyyden ja halun olla osana toimintaa.
Tavoitteena on mahdollisimman hyvin hyödyntää EsSun harjoituspankkia ja toimintaa, alueen parhaita iltarasteja ja suunnistuskilpailuja ja voimme myös yhdessä osallistua muihinkin liikuntatapahtumiin kuten esimerkiksi polkujuoksuihin.
Ensimmäinen yhteisön ilmentymä on yhteinen WhatsApp ryhmä, jossa voidaan kysellä ja keskustella edellisiin aiheisiin liittyvästä toiminnasta. Mikäli haluat mukaan niin ota yhteyttä minuun tai liity suoraan ryhmään oheisesta linkistä (linkki)
Miksi eReimat ? – Espoon Suunta on muodostunut vuonna 1988 Espoon Rastin ja Reima-34 yhdistäessä toimintansa. Sana Reima siis on muistutus pitkästä suunnistushistoriasta, jota me viemme osaltamme eteenpäin – seuramme juuret ovat siis lähes 90 vuoden päässä. Sanan Reima merkitys on myös reipas, riuska, rivakka, railakas – mikä kuvastaa hyvin meitä suunnistuksen harrastajia.

Yhteyshenkilö

Pasi Laaksonen

pj(at)espoonsuunta.fi