Tietoa seurasta

Maailman parasta suunnistusseuraa

 

Espoon Suunta (EsSu) on espoolainen suunnistuksen erikoisseura, jonka tavoitteena on edistää suunnistusharrastusta Espoossa ja lähialueilla. Seuran toiminnan pääpaino on kesäsuunnistuksessa. Muut lajit ovat hiihtosuunnistus, pyöräsuunnistus sekä tarkkuussuunnistus. Espoon Suunta on Suomen suurin suunnistusseura kilpailijalisenssimäärällä mitattuna

EsSu haluaa laadukkaan nuoriso- ja valmennustoiminnan myötä kehittää kilpasuunnistajia ja menestyä seurana arvokisaviesteissä. EsSu haluaa olla koko perheen seura, johon jokaisen on mukava kuulua.

Tutustu Espoon Suunnan Toimintalinjaan

Espoon Suunnan maja sijaitsee Puolarmaarissa Kylänvanhimmanpihalla karttapalvelu

Monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa suunnistusta

Espoon Suunnan edullisella jäsenmaksulla pääset liikkumaan monipuolisesti ympäri vuoden. Talvikaudella ohjelmassa on lähes päivittäin koulutettujen valmentajiemme suunnittelemia harjoituksia eri muodoissa esim. taitoharjoitukset, yösuunnistusharjoitukset, kuntopiiri, juoksulenkki, lihaskuntoharjoitukset ja vaellukset. Kesäkaudella harjoitukset painottuvat maastoon ja essulaiset osallistuvat aktiivisesti suunnistuskilpailuihin ja kuntosuunnistuksiin. EsSun jäsenenä on mahdollista edetä aluevalmennuksen kautta huipputason maajoukkuevalmennukseen.

Lisätietoja jäsenyydestä löydät Liity jäseneksi sivulta