Yhteystiedot

Seuramaja

Juulianna Leskinen
Toiminnanjohtajapuh. 044 7654305

juulianna.leskinen#espoonsuunta.fi / juuli#espoonsuunta.fi

Kylänvanhimmanpiha 7, 02210 Espoo

Anu Saarinen
Valmennuspäällikköpuh. 044 7777947

anu.saarinen#espoonsuunta.fi

”Vastaan tapahtumista, valmennustoiminnan ja nuorten suunnistustapahtumien koordinoinnista sekä niihin kuuluvista hallinnollisista tehtävistä ja järjestelyistä.”

Fricis Spektors
Päävalmentajapuh. 044 9018701

fricis.spektors#espoonsuunta.fi

”I am responsible for the planning of all coaching activities and its practical implementation together with volunteer coaches.”

”Vastaan kaiken valmennustoiminnan suunnittelusta ja sen käytännön toteutuksesta yhdessä vapaaehtoisvalmentajien kanssa.”

Kaikki yhteystiedot

Kun lähetät sähköpostia alla oleville henkilöille vaihda risuaidan(#) tilalle @. Älä jätä osoitteeseen tyhjiä välilyöntejä.

Puheenjohtaja Riina Korjamo pj#espoonsuunta.fi
Seuratoiminta (varapj) Sanna Tervakangas seuratoiminta#espoonsuunta.fi
Valmennus (eGroup) Jari Ikäheimonen valmennus#espoonsuunta.fi
Nuorisojaosto (eGroupJr, Suunnistuskoulu) Jarmo Aho nuoriso#espoonsuunta.fi
Harrastesuunnistus Jani Kekarainen harraste#espoonsuunta.fi
Kartoitus ja ratamestaritoiminta Emil Laaksonen kartat#espoonsuunta.fi
Urheilijajäsen Liisa Raasakka urheilijajasen#espoonsuunta.fi
Muita toimihenkilöitä
Talousvastaava Pasi Laaksonen talousvastaava#espoonsuunta.fi
Maksuliikenne Anu Saarinen laskut # espoonsuunta.fi
Karttavastaava Matti Toivonen kartat#espoonsuunta.fi
Kalusto (EMIT) Ville Kokkila ja Pietari Hyvärinen kalusto#espoonsuunta.fi
Seura-asut Saara Metsänurmi asut#espoonsuunta.fi
Majaisäntä P. Valkonen, K. Hilo maja#espoonsuunta.fi
Kilpailuilmoittaja Piritta Wartiainen viestit#espoonsuunta.fi
Stipendit Pasi Laaksonen stipendit#espoonsuunta.fi
Verkkosivut Pietari Hyvärinen webmaster#espoonsuunta.fi
Yhteystietojen muutokset / Jäsenyyden irtisanominen Suoraan myClubiin jasenasiat#espoonsuunta.fi

Johtokunta 2024

Seuran johtokunta vuodelle 2024 esittäytyy lyhyillä viesteillä kuvien kera.

Johtokunnan vastuulla on viedä seuraa eteenpäin sen toimintasuunnitelman mukaisesti siten, että suunnistamisen harrastaminen Espoon Suunnassa on entistä mukavampaa. Kullakin johtokunnan jäsenellä on oma vastuualueensa. Toiminnan toteutus on kiinni meistä kaikista seuralaisista ja kannustankin tulemaan mukaan toimintaan — se on mukavaa. Voit olla yhteydessä meihin tai palkattuun henkilöstöömme, niin teemme Essusta entistä paremman seuran – Essu Ei Hyydy!

 

Riina Korjamo – Puheenjohtaja

Olen Riina Korjamo, D45-sarjassa suunnistava pitkän linjan suunnistuksen harrastaja ja nyt Espoon Suunnan puheenjohtaja. Olen alun perin Espoon Rastin oravapolkukoulun kasvatti ja alkuperäinen essulainen. Näiltä ajoilta minut saatetaankin vielä seurassa tunnistaa sukunimellä Innilä. Urheiluseuran hallituksessa en ole aiemmin toiminut, mutta pieni vaikutus saattaa olla myös perimällä tähän puheenjohtajuuteeni, sillä isäni Risto Innilä toimi EsSun puheenjohtajana vuosina 1994–1997.

Kävin lukion jälkeen opiskelemassa Kuopiossa ja asuimme pari vuotta Oulussakin, mutta Espooseen palasin perheen kanssa takaisin vuonna 2010. Sen jälkeen olen kolunnut nyt jo teini-ikäisten lastemme kanssa EsSun suunnistuskoulun, sekä osallistunut mm. eGroupH:n toimintaan ja melko moneen muuhunkin seuratapahtumaan eri rooleissa.

Meillä on hieno suunnistusseura, jolla on hyvin pyöriviä, seuralaisille iloa ja liikunnan riemua tuottavia tapahtumia ja toimintaa. Tapahtumat eivät kuitenkaan synny itsekseen, joten haastankin kaikki seuralaiset tarttumaan rohkeasti jonkun tapahtuman järjestelyihin mukaan! Seuramme kokeneet konkarit kyllä neuvovat ja auttavat aina uusia. Ja kun itse välillä järjestää, niin toisella kertaa pääsee sitten nauttimaan hyvillä mielin muiden tekemistä treeneistä, kilpailuista ja tapahtumista.

Toukokuussa 2024 Tapiolassa järjestettävä SM-sprintti lienee tämän vuoden suurin ponnistus kilpailujärjestämisen puolella. Se on meille erinomainen mahdollisuus esitellä lajia suuremmallekin yleisölle. Vielä suurempana mahdollisuutena meillä siintää vuonna 2028 järjestettävä Espoo-Jukola. Seuran puheenjohtajana yritänkin pitää seuraavat vuodet huolta siitä, että seuran erinomainen perustoiminta pyörii yhtä aikaa Espoo-Jukolan järjestelyiden rinnalla, sekä seuratoimintaa että tapahtumajärjestelyjä molempia hyödyttäen.

Jatketaan siis suunnistusharrastusta yhdessä maailman parhaassa suunnistusseurassa!


Sanna Tervakangas – Seuratoiminta

Moi! Olen Sanna ja minulla on johtokunnassa erityisalueena seuratoiminta. Seuratoiminnassa tavoitteenamme on luoda ja vahvistaa EsSu-henkeä ja saada erilaiset seuran jäsenet tuntemaan toisensa paremmin. Toivottavasti nähdään tulevalla kaudella paljon essulaisia niin yhteisissä treeneissä ja tapahtumissa kuin huippusuositussa EsSun baarissa ja kisapaikoilla.

Olen ollut vuosien varrella EsSussa mukana niin nuoriso- kuin valmennuspuolella ja lisäksi eLadies-porukassa. Olen varma siitä että EsSusta löytyy maailman parasta suunnistusseuraa!

Jos tulee mieleen toiveita tai ideoita niin rohkeasti juttelemaan tai laittamaan viestiä whatsappilla tai sähköpostilla.


Jarmo ”Jappe” Aho – Nuorisovastaava

Moikka! Olen Jappe ja toimin seuran nuorisovastaavana kolmatta vuotta. Tavoitteenani on edistää EsSun laadukasta nuorisotoimintaa, jolla luodaan pohjaa tulevaisuuden seuratoiminnalle. Mukaan voi tulla Suunnistuskouluun ja eGroupJr-ryhmään ikäluokasta riippuen ja varttuneemmat seuralaiset ovat tervetulleita ohjaamaan ryhmiä tai osallistumaan yksittäisten tapahtumien järjestelyihin. Yhteyden minuun ja nuorisotoimintaan saa nuoriso@espoonsuunta.fi.


Jani Kekarainen – harrastetoiminnan kehittäminen

Moi, olen Jani ja nyt ensimmäistä kertaa EsSun johtokunnassa ja siellä uudenlaisessa roolissa. Oma suunnistustaustani alkoi vasta 5-6 vuotta sitten, kun poikani Urho tuli mukaan suunnistuskouluun. Vaikutuin silloin heti seuran ja suunnistuskoulun iloisesta pöhinästä. Pojan suunnistuskouluaikoina tuli harjoitettua perässäjuoksemista ja satunnaisesti kävin itsekin kuntorasteilla. eTreenareihin liityin heti, kun ryhmä perustettiin, eli pari kautta siten. Suosittelenkin eTreenarit-ryhmää lämpimästi kaikille EsSun nuorison vanhemmille! Tavoitteenani on kehittää EsSun harrastetoimintaa eteenpäin ja otan aiheesta mielelläni ideoita vastaan. Siviilityössäni kehitän liiketoimintaa ja ajatukseni on ammentaa siellä hyväksi havaittuja malleja myös seuran harrastetoiminnan kehittämiseen.


Jari Ikäheimonen – Valmennus

Olen Jari ja toimin nyt ensimmäistä kertaa valmennusjaoston vetäjänä. Valmennuskokemusta minulla on maailman huipulta aina 90-luvulta lähtien – saa kysellä tarkemmin jännittävien tarinoiden perään, kun tavataan kisapaikalla! Tehtäväni Essussa on auttaa valmennuksen parissa toimivia niin, että saamme järjestettyä seuramme urheilijoille parhaat mahdolliset olosuhteet kehittyä omien tavoitteidensa mukaisesti. Valmentajille ja tukijoukoille taas pyritään tarjoamaan mielekkäitä tehtäviä sekä loistavat olosuhteet vapaaehtoistyöskentelyyn. Päätavoitteeni seuraavan kahden vuoden aikana on kuitenkin, että kaikki valmennuksen piirissä toimivat essulaiset kokisivat olevansa maailman parhaassa suunnistusseurassa – sanan kaikissa merkityksissä!


Emil Laaksonen – Kartoitus- ja ratamestaritoiminta

Moi, olen Emil ja toimin EsSun kartoitus-, maankäyttö- ja ratamestarivastaavana johtokunnassa. Vastaan ratamestarien koulutuksesta ja siitä, että tapahtumiin löydetään ratamestarit. Lisäksi suunnittelen uusien alueiden kartoituksia ja vanhojen karttojen päivityksiä. Vastaan myös maanomistajasuhteista. Tavoitteenani on varmistaa laadukkaat harjoittelu- ja kilpailuolosuhteet karttojen ja ratamestarien osalta. Yhteyttä minuun voi ottaa sähköpostilla.


Liisa Raasakka – Urheilijaedustaja

Moi! Olen Liisa ja olen johtokunnassa urheilijajäsenenä. Tehtäväni on toimia urheilijoiden äänenä EsSun johtokunnan keskustelussa ja päätöksenteossa. Tavoitteeni on varmistaa, että päätökset tukevat mahdollisimman hyvin seuramme laajaa urheilijarintamaa. Minuun voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä whatsapissa ja tietysti kisoissa ja treeneissä!

 

 

 


Palaute

Haluatko jättää palautetta seuratoiminnasta? Täältä ohjeet siihen.

 

Laskutustiedot

Ensisijaisesti suosimme verkkolaskuja – 1. Verkkolaskutiedote Espoon Suunta

Espoon Suunta ry.
Pankki: Nordea Bank Abp
Pankin osoite: Satamaradankatu 5, 00020 Nordea, Finland
IBAN: FI05 1112 3000 3168 41
BIC: NDEAFIHH