Ratamestareilta

Course planner’s after race special

Control Trivia

Locate the pictures of the control sites to the right control.

The pictures are below of the map.

The right answer is in the below of this page

H21E Top League (Huippuliiga) Final Course

Trivia: Control A

Trivia: Control A

 

Trivia: Control B

Trivia: Control B

Trivia: Control C

Trivia: Control C

Trivia: Control D

Trivia: Control D

Trivia: Control E

Trivia: Control E

Trivia: Control F

Trivia: Control F

 

Trivia: Control G (this is maybe the most difficult, but think!)

Trivia: Control G (this is maybe the most difficult, but think!)

Trivia: Control H

Trivia: Control H

Trivia: Control I

Trivia: Control I

Trivia: Control J

Trivia: Control J

Trivia: Control K

Trivia: Control K

 

Toistuuko Tampere?

tuleeko joku takaa ja kuittaa koko potin? Onko kisa yhtä lenkkajankkaa? ovat kysymyksiä, joka nousevat esiin Huippuliigan finaalin takaa-ajokilpailusta. Tänä vuonna miesten takaa-ajossa lähtee takaa-ajettavaksi Tampereen HuLi 2013 finaalin voittaja Frederic Tranchand, joten ainakaan sama mies ei voi tehdä tällä kertaa takarivistä voittajaksi temppua.

Tuleeko HuLi finaaleista letkajenkkaa päättävät lopulta suunnistajat itse. Finaalin radat tarjoavat niin reitinvalintoja kuin mahdollisuutta tossun nopeudella erojen tekemiseen ja peitteiset maastonosat mahdollistavat takaa-ajajilta piiloutumisen.

Miesten finaalin 8,5 km radalla vaatii hallittua suoritusta päästä alle 50 min. Naisilla matkaa on 6,9 km, jonka nopeimmat juoksevat hieman miesten tavoiteaikaa nopeammin.

Kansalliset jämämaastossa?

Ei suinkaan. eGames-kansallisten radat sijoittuvat parhaaseen maasto-osaan. Kartta-alueen laaja koko mahdollistaa niin keskimatkoille kuin pitkän matkan kisaan kilpailumatkojen ominaisten elementtien painottamisen. Molempina päivinä huippumaasto alkaa heti lähtöpaikalta.

Tulostekartalla kisataan

Kesän aikana on suunnistajille tarjottu suunnistuskilpailussa radan läpipääsemisen työkaluksi erinäköisiä ja eritasoisia tulostekarttoja. Huippuliigan finaali ja eGames-kansalliset juostaan perinteiseen tapaan Granon (ex. Kopijyvä, Sokonet) huippuluokkaisilla tulostekartoilla, joten siltäkin osin on huippua tarjolla.

Trivia answers:

A: K after the map change, B:14, C:6, D: 10, E: 1/9, F: 16, G: 5/18. In this cliff control the standard punching units are missing, so there are on-line units on the control during the race, H: 8/15, I: 19, J:2, K: 11

Ways to solve the trivia: