EsSu Nuorten Jukolassa kolmas, kaikki seitsemän joukkuetta maaliin

Lauantaina 22.8. juostiin 30. Nuorten Jukola Raaseporissa, Västerbyn liikuntakeskuksessa. Juhlavuoden kunniaksi ennen kilpailua järjestettiin kulkue, jossa marssivat edustajat kaikista osallistuvista joukkueista. Tunnelma olikin hieno jo ennen kilpailua.

Espoon Suunnan nuoret osallistuivat kilpailuun peräti seitsemällä joukkueella, ja EsSun motto lauantain olikin ”49 Omaa Suoritusta”. Kovana tavoitteena oli saada kaikille seitsemälle joukkueelle hyväksytty suoritus. Tämän onnistui, ja EsSu voikin nyt juhlia kaikkien aikojen Nuorten Jukolan osanottoa!

EsSun 1. joukkue oli viime vuoden tapaan loistavasti kolmas. Joukkueessa juoksivat Lauri Heinaro, Mikael Rautio, Liisa Raasakka, Eemil Laaksonen, Maria Määttänen, Emilia Ståhlberg ja Aleksi Sorsa.

Onnittelut kaikille 49 essulaiselle nuorelle onnistuneesta suorituksesta!

DSC_2942 DSC_3217