eAdventure 2015

Kuluva viikonloppu on taas täynnä tapahtumia monellakin suunnalla. Yli 15-vuotiaiden kamppaillessa yösuunnistuksen SM-mitaleista Vierumäellä, on EsSun 11-14 -vuotiailla ohjelmassa perinteinen kauden päätösseikkailu, eAdventure.

IMG_0344

Nyt neljättä kertaa järjestettävä eAdventure on vuosien saatossa kehittynyt ja laajentunut, niin ajallisesti kuin maantieteellisesti. Viime vuotiseen tapaan seikkailemme vuorokauden ympäri. Varustelistaa tutkimalla voidaan kuitenkin päätellä, että pysymme vielä Suomen rajojen sisäpuolella, sillä passia ei listalta löydy.

Tapahtumassa EsSun nuorten valmennusryhmä, eGroupjr liikkuu ja suorittaa tehtäviä pienryhmissä saamiensa ohjeiden mukaisesti. Ryhmien liikkumista voi myös seurata reaaliajassa gps-seurannan avulla. Jos olet kiinnostunut missä Liekkivalaat, Napalminallet, Team Pesukarhu, Team Viiksiveikot, O.M.E.O ja Voittamattomat liikkuvat ja mitä puuhaavat, laita @espoonsuunta tai #eadventure2015 seurantaan Instagramissa ja Twitterissä sekä viritä itsesi sivulle www.tulospalvelu.fi/gps/eadventure2015.

Startti tapahtuu Kaivopuistossa Helsingissä lauantaina klo 14.30 ja maaliin ryhmät saapuvat Träskandan puistoon Järvenperään sunnuntaina klo 12-14. Missä tämä väliaika vietetään, on toistaiseksi suuri salaisuus…

IMG_0533