Essun, Lynxin ja Kirkkonummen päivämestaruuskisojen tulokset

Maalisuora aamuvarhaisessa

Maalisuora aamuvarhaisessa

Essun, Lynxin ja Kirkkonummen päivämestaruuskisat järjestettiin Oittaalla Bodom-järven etelärannalla noin 10 asteen tihkuisessa syyssäässä. 154 suunnistajan voimin haastettiin niin itseä kuin seuratovereita selvittämään Joni Virtasen (3km 5km 7km )ja Pasi Laaksosen (RR TR 2km) mestaroimia ratoja. Lasten rastireitti-radassa on pyrittiin opastamaan hyvin varmojen oikaisujen tekemiseen. Tavoitteena oli että jokainen toteuttaa vähintään muutaman oikaisun. Tosin kierrotkaan eivät olleet pitkiä, eli mitään rämpimistä ei tullut vaikka oikaisut olisivatkin jääneet tekemättä. Tukireitillä oli hieman pidempiä rastivälejä ja muutamassa kohdassa saattoi olla hyvä vaihtoehto unohtaa koko siimari, tai ainakin lähteä rastilta muualle kuin takaisin siimarille. Oppimistuloksen parantamiseksi kaikille radoille tarjolla on reittihärveli, jonne oman reittinsä voi käydä piirtämässä.

Sarjajakoon liittyvät kommentit harri.jakobsson(at)fortum.com

Tulokset

Väliajat

Sarjavoittajat v 3

Reittihärveli

You may also like...