Essuun palkintoja Rastikaronkan gaalajuhlassa

Suunnistusliitto palkitsi Tallinnassa Rastikaronkan gaalajuhlassa lauantai-iltana vuoden 2015 aikana ansioituneita suunnistajia ja seuratoimijoita. Essu oli näkyvästi esillä palkittujen joukossa.  Suunnistusliitto valitsi vuoden ohjaajaksi EsSun Virpi Palmenin. Valinnan perusteena oli mm. sekä Essussa että myös yli seurarajojen tehty nuorten ohjaustyö.  Aleksi Sorsa sai Suunnistussäätiön stipendin ranki ykkössijasta ja Espoon Suunnan nuorisotyö palkittiin samoin Suunnistussäätiön stipendillä.

 

Aleksi Sorsa palkittavana

Aleksi Sorsa palkittavana

Rastikaronkan gaalajuhlassa palkintoja EsSuun

Rastikaronkan gaalajuhlassa palkintoja EsSuun

gaala4

Virpi Palmen, Vuoden ohjaaja 2015

Sanna Tervakangas edusti Essun nuorisotyötä gaalajuhlassa. Suunnistussäätiön puolesta stipendit jakoi Mervi Heinaro

Sanna Tervakangas edusti Essun nuorisotyötä gaalajuhlassa. Suunnistussäätiön puolesta stipendit jakoi Mervi Heinaro