GUTZ tuotemyynti alkaa

Osana seuran varainhankintaa käynnistämme GUTZ-tuotemyyntikampanjan heti toukokuun alusta. Mallistossa on mm. treenivaatteita ja alusvaatteita miehille, naisille sekä lapsille ( www.gutz.fi).

Jokainen osallistuja saa GUTZin kuvaston sekä tilaus- ja yhteenvetolistan, jolla voi tilata tuotteita omaan käyttöön sekä tarjota mahdollisuutta myös ystäville, työkavereille, naapureille, sukulaisille jne. Jokainen tuotepakkaus maksaa aina 20e, josta seura saa itselleen 5e eli 25 % myynnistä.

Tavoitteena on muodostaa neljä ryhmää myyntiä varten: suunnistuskoulu, eGroupJr, eGroup ja aikuiset seuran jäsenet. Marika Lappi on lupautunut koordinaattoriksi tähän projektiin ja tarkempia ohjeita ryhmien toiminnasta tulee seuran kotisivuille (ja/tai/vai myclubiin) lähipäivinä. Kampanjasta informoidaan myös eri ryhmien tapahtumissa.

Ilmoittaudu myyjäksi lähettämällä sähköpostiviesti jossa on nimesi ja ryhmäsi (Suunnistuskoulu/eGroupJr/eGroup/Essun Aikuiset) m.lappi (at) pp.inet.fi

Tämän jälkeen sinulle luodaan tunnukset Gutz:n järjestelmään ja voit kirjata tilaukset sinne. Myyjille lähetetään lisäohjeita sähköpostitse. Myyntiaika päättyy keskiviikkona 25.5. klo 23.59.

Kaikki innolla mukaan.