Menestystä nuorten arvokisoista

Nuorten EM-kisoissa Puolassa ensi kertaa Suomea edustivat Maria ja Alvar. Siana kisaili sveitsin väreissä.

EMESSUlaiset

Essun edustajat EM-kisoissa. Maria, Siana ja Alvar.

Pitkän matkan kisa juostiin ensimmäisenä ja siinä essulaisita parhaasta menestyksestä vastasi Maria Määttänen sijoittumalla 11. Maasto oli peitteinen notkomaasto (kts. kartta) ja lämpötila nousi hellelukemiin, 30 asteen paremmalle puolelle.

EMkisat2

Sprinttikisan palkintojen jako. Top 6 oli 23 sekunnin sisään kolme suomalaista.

Sprintissä Alvar teki hurjan juoksun ja taisteli kuudenneksi jääden vain 23 sekuntia voitosta. Pelikenttänä toimi Jaroslavin vanha kaupunki. Suomen 18 sarjan pojilla kokonaisuudessaan meni loistavasti, kun Alkseli Ruohola 3. ja Tuomas Heikkilä 5.

Suomi oli kisojen paras joukkue toista kertaa historiassa.

Ensi vuonna EM-kisat kisataan Slovakiassa. Nyt parhaillaan on alkamassa nuorten MM-kisat Sveitsissä ja siellä essulaisista kisaamassa Vladi, Kirill ja Mikhail. Kisat käydään noin 2000 metrin korkeudessa.

EMkisat1

Suomen joukkue

EMkartta

H18 Pitkän kisan kartta

You may also like...