Lauantain eGames 2016 tulokset

Lauantain eGames 2016 pidettiin mainiossa auringonpaisteisessa säässä tuulen kohistessa metsikössä. Maastossa nähtiin tiukkoja suorituksia ja huomisen kisapäivältä on odotettavissa vähintäänkin yhtä taitavia reitinvalintoja.

Valitettavasti Online-tulospalvelu ei päivittynyt odotusten mukaisesti langattoman internetyhteyden yli kisapaikalla. Tulospalvelutiimi on kuitenkin tehnyt voitavansa ja tavoitteena on että online tulospalvelua voitaisiin huomisessa kisassa seurata saman linkin takaa.

Viralliset tulokset ja väliajat sekä ensimmäisen päivän reittihärveli  splitsbrowser väliaika-analyyseineen on tarjolla kilpasarjoihin ja jonkinlaisessa muodossa myös kuntosarjojen puolelle. Huom Reittihärvelin georeferenssitieto on huti. Korjataan parhaillaan.

Kuvia kisapäiviltä saadaan hieman myöhemmin.

You may also like...