Talven hiihtosuunnistuskisoissa menestyttiin

Vaikka talvi täällä etelässä oli vähä luminen ja hiihtosuunnistuskisoja peruttiin useita, niin silti Essusta ydinporukka kisasi ahkerasti ympäri Suomea pidetyissä kisoissa. Hiihtosuunnistusta parhaiten harjoittelee kisoissa.

Veteraanien MM-kisat kisattiin Imatralla aikuisten ja nuorten kisojen yhteydessä. Siellä H85 sarjassa Pertti Laurila otti pronssia keskimatkalla.

Pitkällä matkalla Ritva Mikkonen oli hienosti D 70 sarjassa 5. ja Virpi  7. D45 sarjassa.

Mikkelissä kisattiin hiihtosuunnistusksen SM mitaleista sprinttimatkoilla. Essulaisilla kisat sujuivat tosi hienosti ja SM mitaleita ropisi.

1. Ritva Mikkonen ja 2. Leena Paatero D70 sarjassa.

2. Pertti Laurila / H85

3. Sini Pekkala / D40

3. Virpi Palmen / D45

5. Emil Laaksonen / H15

Parisprintissä hopeaa nappasivat Sini ja Virpi sekä Ritva ja Leena. Anni ja Venla olivat pääsarjassa 8.

4-6.3 kisattiin Raahessa pitkän matkan mestaruuksista. Koko talven loistavia suorituksia tehnyt Ritva Mikkonen voitti SM kultaa D70 sarjassa. Samassa sarjassa Leena oli 5. Virpi oli pronssilla D45 sarjassa. SM-viestissä Essulla ei ollut mukana, kun kaksi joukkuetta. Eeva Tanska, Ritva Mikkonen ja Leena Paatero suunnistivat tarkasti ja saivat hopea mitalit kaulaansa.

Tänä viikonloppuna kisataan vielä Essun ja alueen hisumitaleista Joutsenossa. Tiistaina 21.3. ratkotaan Essun hiihtomestarit Oittaan lumetetulla ladulla.