Kauden viimeiset pokaalijahdit

eGamesin yhteydessä suunnistettiin syyskauden ensimmäinen pokaalijahti. Mukana nähtiin paljon nuoria suunnistajan alkuja ja moni sai jo kaikki kolme pokaaliin vaadittua osallistumista kasaan. Mutta eipä hätää. Vielä on kaksi pokaalijahtia jäljellä, joten nyt kaikki mukaan.

Keskiviikkona 6.9. suunnistetaan Sunanniityn kentältä tavallinen metsäsuunnistus Maija Raasakan suunnittelemilla radoilla. Nuorimmille on tarjolla perinteiseen tapaan rastireitti. HD10 -sarjoille toki suorakin.

Kauden viimeisin pokaalijahti onkin sitten sprintti maanantaina 11.9. Espoon tuomiokirkon parkkipaikalta käsin. Sillä kertaa ei ole rastireittiä, vaan nuorimmatkin suunnistavat suorat radat. Radat on pyritty tekemään pääosin mukavaan puistomaiseen ympäristöön, jossa valtaosa nuorista selvinnee oikein mainiosti itsekin, mutta mikäli yksin suoralle radalle lähteminen epäilyttää, niin aina on mahdollista ottaa esimerkiksi äiti tai isä mukaan saattajaksi.

Nähdään taas rasteilla!