Ungi 2019 –viestisuunnistusprojekti on käynnistynyt, kummeina Aleksi Sorsa ja Simo Martomaa

EsSun nuorten viestisuunnistusprojekti ”Ungi 2019” on päässyt toden teolla käyntiin. Aloituskokous pidettiin alueen testijuoksun jälkeen Pirkkolassa 10.10 ja Dark Lord yösuunnistuscupissa on juostu jo kaksi osakilpailua. Projektin päätavoitteena on Ungdomens Tiomila viestit vuosina 2018 ja 2019; niihin pyrimme lähtemään mahdollisimman suurella ja aina niin iloisella joukolla.

Projektin aikana nuoret tekevät toki paljon muutakin: ohjelmassa on Ungi-hengen mukaisesti yösuunnistusta, erilaisia viestisuunnistusharjoituksia ja päiväleirejä. Tietenkin osallistumme moniin suunnistusviesteihin. Projektin tavoitteena on treenata yhdessä ja pitää hauskaa.

Ungi 2019 -projektin kummeiksi ovat lupautuneet seuramme yösuunnistustaituri Aleksi Sorsa ja viestisuunnistuksen erikoismies, moninkertainen Jukolan-viestin voittaja Simo Martomaa.

Nyt kaikki EsSun nuoret yösuunnistamaan ja viestisuunnistamaan!