Muutoksia myClub toiminnallisuuksiin

EsSun käytössä oleva myclub palveluun on tullut uusi toiminallisuus joka saattaa hämmentää sivustoilla harvemmin käyviä jäseniä. Kevätkauden mukanaan tuoma suunnistustoiminnan aktivoituminen tuo muutokset useamman näkyville. Osa näistä muutoksista on  EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimia muutoksia, joiden käytöönotto tulee muttamaan Toukokuusta lähtien monen eri palvelun käyttöä.  Eri palveluntoimittajat pyrkivät parantamaan GDPR myötä palveluidensa toiminnallisuutta. myClub ID on tili, jonka avulla voit käyttää kaikkia jäsentilejäsi eri urheiluseurojen myClub-palveluissa. Voit kirjautua kaikkiin myClub-palveluihin samalla myClub ID:llä ja salasanalla.

myClub ID mahdollistaa, että kaikki lapsen huoltajat voivat hallinnoida omilla henkilökohtaisilla myClub ID:llään lapsen tai lapsien jäsentilejä. Alle 13-vuotiaan lapsen huoltaja voi myös antaa luvan lapsen itse hallinnoida omaa jäsentiliään.
 
Huomio!
  • myClub ID -käyttäjätilin myötä vanhat myClub käyttäjätunnukset ja salasanat eivät enää toimi. 
  • Vanhojen myClub käyttäjien tulee tulee luoda itselleen oma henkilökohtainen myClub ID ja tämän jälkeen littää seurakohtaiset myClub-jäsentilit omaan henkilökohtaiseen myClub ID -tiliin.

Ohessa ohjeistuslinkkejä myclub palvelun toimittajan sivustolle. Käy nykäisemästä hihasta allekirjoittanutta vaikka Essun Suunnistuskoulussa mikäli tulee kysyttävää!

myClub ID – käyttöönotto

Kuinka hallinnoin kaikkia jäsentilejäni eri seuroissa myClub ID:lläni

Miten vanhemmat hallinnoivat lapsen jäsentiliä