Seura-asut ja Jukola

Espoon Suunnan seura-asujen tilaus sekä Jukola ilmoittautuminen on avattu omiin MyClubiin tapahtumiinsa

 

Seura-asut

Tilausikkuna sulkeutuu sunnuntaina 28.2.2021, ja jokaisen tulee tehdä tilauksensa tähän mennessä (mattimyöhäisiä ei huomioida). Seura-asuja pääsee sovittamaan Espoon Suunnan majalla (ovikoodin saa KP:lta kysymällä).

 

Jukola-ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Jukolan ja Venlojen viestiin ensi kesäksi on avattu uudelleen. Espoon Suunnan joukkueisiin haluavien tulee laittaa ilmoittautumisensa MyClub tapahtumiin. Lisäksi on ennakkoilmoittautuminen Jukolajuniin on avattu. Junapaikat on varattu PWT-Urheilumatkojen kautta. Matkatoimisto veloittaa maaliskuussa paikkojen vahvistuessa myös junamatkojen maksut. Varaa junapaikkasi helmikuun loppuun mennessä, niin osaamme vahvistaa oikean määrän junalippuja.