eNight nuorten yöviesti tulee taas

eNight-viestit järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna ja nyt perinnettä jatketaan elokuisessa kesäyössä Puolarmaarin metsä- ja puistoalueella. Vanhempien sarjoissa ikärajaa nostettiin siten että myös 20-sarjassa suunnistavat nuoret pääsevät mukaan eNight-viestiin. Muutoin viestin sapluuna on samantyyppinen kuin viime vuonna eli viestit starttaavat aamuyön pimeinä tunteina ja maaliin juostaan aamun valjettua eli osuuksia löytyy niin yö tykeille kuin vauhdikkaille päiväsuunnistajille.

Lisäksi tänä vuonna tarjoamme myös nuoremmille suunnistajille iltakisana oman HD14-sarjan viestin, jossa kaikki osuudet juostaan valoisan aikaan. Kaikissa viesteissä on mukana myös parallel-osuudet.

Viimevuotiseen tapaan kilpailupaikalla on telttakylä majoittumista ja mukavaan kisatunnelmaan pääsyä varten.

Kaikissa järjestelyissä otetaan huomioon vallitseva koronatilanne ja siten muutokset ovat mahdollisia.

 

Kisasivut ja ilmoittautuminen on avattu