Suunnistustekemistä lapsille ja perheille

Suunnistustekemistä lapsille ja perheille 🌲☀️
 

Espoon Perhepäivät

Helle hellii pääkaupunkiseutua tällä hetkellä ja mikäs sen parempi ajatus olisikaan kuin suunnata uimarannoille. Jos uinnin ohjeen haluaa hieman muutakin aktiviteettia, niin Espoon Suunta järjestää myös tänä vuonna Espoon Rantapäivien yhteydessä suunnistusta. Suunnistuksen perhepäivät tuo mahdollisuuden kokeilla suunnistusta ilmaiseksi. Tarjolla on tötsä- ja labyrinttisuunnistusta ihan perheen pienimmille sekä perinteistä suunnistusrataa ja kiintorasteja hieman jo karttakokemusta omaaville. Tarjonta riippuu hieman paikasta. Menossa pärjää perus ulkoiluvarustuksella, eikä mitään erityisvarusteita tarvita. Tule rohkeasti katsomaan ja kokeilemaan suunnistusta!

Paikat ja ajankohdat:

Tiistaina 29.6.2021 klo 11-16 Haukilahti
Torstaina 1.7.2021 klo 11-16 Westend

 

LähiTapiola Lasten Rastit

Myös viime vuodelta tutuksi tulleet Lasten Rastit, eli matalan kynnyksen kiintorastit, saavat jatkoa. Lasten Rastien mahdollistajana toimii tällä kertaa kumppanimme LähiTapiola, Uudet Lasten Rastit valmistuvat parhaillaan ja aukeavat heinäkuun alussa Puolarmaariin, Olariin, Hannusmetsään ja Lähderantaan. Linkit karttoihin tulevat tänne sivuille – https://espoonsuunta.fi/lasten-rastit/ sekä myös niitä voi napata majan laatikosta aikanaan.

You may also like...