XXXIII JPYS tulee taas!

Vuoden kääntyminen joulukuuksi, valkoinen lumipeite ja kaikkialla raikaavat joululaulut ovat varma merkki yhden vuoden suunnistuskohokohdan lähestymisestä. Toivottavasti kaikilla on vielä nastarit ja kompassi kisakunnossa, sillä joulupäivän yösuunnistus eli JPYS on jo lähellä! 

XXXIII JPYS on Essun vanhimpia traditioita ja tänäkin vuonna päästään sulattelemaan kinkkua ja muita jouluherkkuja joulupäivän iltana ja ratkomaan ratamestarin tarjoamia pähkinöitä. Etukäteen ei voi tietää millaisia juonia ratamestari on tehnyt – joskus kartta on ollut peilikuva ja joskus kartasta on ollut jäljellä vain osa karttamerkeistä. Yksi asia on varmaa – ihan tavallista suunnistusrataa ei ole luvassa. JPYS starttaa yhteislähdöllä joten seurakavereista voi olla apua – tai sitten ei.

Ilmoittaudu tapahtumaan MyClubissa tiistaihin 20.12. mennessä: https://espoonsuunta.myclub.fi/flow/events/4998726

Ratamestarina perinteiseen tapaan viime vuoden JPYS voittaja eli Alvar Palmen.

Tervetuloa mukaan!