Aikuisten suunnistuskoulut tulevat taas keväällä! Ilmoittautuminen käynnissä!

 

Peruskurssi

Peruskurssi järjestetään 8.-9.5.2023. Peruskurssin jälkeen aloittelija pystyy jatkamaan harrastusta ja
kehittämään taitojaan itsenäisesti tai kaveriporukassa kuntorasteilla.  Lisätietoa kurssista ja linkki ilmoittautumiseen löytyy osoitteesta:

Aikuisten Suunnistuskoulu – Peruskurssi (Kevät 2023)

 

Jatkokurssi

Jatkokurssi järjestään kolmena päivänä (11.,15. ja 17.5.). Kurssin tavoitteena on kehittää suunnistustaitoja edelleen, jotta harrastaja oppii ymmärtämään erilaisia suunnistuksen osa-alueita paremmin. Jatkokurssilla syvennytään suunnistuksen perusteista harjoittelemaan sitä miten taklataan haastavampia suunnistushaasteita. Jatkokurssi on kokonaisuus joka antaa eväät myös Jukolan ja Venlojen suorittamiseen. Lisätietoa kurssista ja linkki ilmoittautumiseen löytyy osoitteesta:

Aikuisten Suunnistuskoulu – Jatkokurssi (Kevät 2023)

Espoo International Orienteering School

Espoo International Orienteering school will be on the 22th-23th May. In this course we will teach basic orienteering skills needed to start your individual orienteering training. After this course you have skills needed to participate weekly motion orienteering or simply go into woods doing orienteering for yourself.

This course is opportunity to get your very first start on orienteering or freshen up your old skills. Besides learning basic orienteering skills you get opportunity to ask and hear about possibilities to practice sport further. More information and registration, please follow the link:

Espoo International orienteering school – BEGINNERS COURSE (Spring 2023)

 

Nähdään kursseilla! Tervetuloa! Welcome!