Seura-asujen tilaus Trimtexin verkkokaupasta

Seura-asujen tilausikkuna on avoinna Trimtexin verkkokaupassa sunnuntaihin 10.9.2023 asti (huom. oikeat päivämäärät päivittyvät verkkokaupan sivuille myöhemmin). Jokaisen tulee tehdä tilauksensa tähän mennessä, mattimyöhäisiä ei huomioida. Tässä tilausikkunassa on laaja valikoima erilaisia seura-asuja, mutta ei pyöräilyasuja (talven hiihtoasut – kyllä!).

Seura-asujen ulkoasu tulee säilymään pääosin nykyisen kaltaisena kausina 2023 ja 2024, mutta isompi muutos asuihin kaudelle 2025 on mahdollinen.

Tuotteet tilataan Trimtexin verkkokaupasta ja maksetaan tilauksen teon yhteydessä. Tuotteet toimitetaan suoraan tilaajalle postilla. 

Ennen tilaamista tulee jokaisen kirjautua sisään tilaussivulle. Valitse ”Login/Kirjaudu sisään” jos olet jo rekisteröitynyt käyttäjä, tai ”New account/Uusi asiakastili” jos kirjaudut ensimmäistä kertaa.

Syötä koodi EspoonSuunta2023 Activate access code -kenttään ja kirjaudu sisään.

Linkki verkkokauppaan 

Tilausaikana voit tilata myös Trimtexin verkkokaupan (www.trimtex.fi) standadituotteita 25% alennuksella koodilla 25%-EspoonSuunta. Seura-asujen toimitus arviolta viikolla 43/2023, standardituotteet toimitetaan pian tilauksen jälkeen. 

Verkkokauppaan kirjautumiseen ja tilauksen tekemiseen löytyy apua täältä ja oikean koon valintaan täältä.

Jos kysyttävää, kilauta tai meilaa Saaralle (050 9664831/saara.metsanurmi(at)gmail.com).