Hiihtohaaste – Espoon Suunta vs Helsingin Suunnistajat 27.-28.1.2024

Loistavat talvikelit suorastaan vaativat leikkimielistä kisailua laduilla! Espoon Suunta on haastanut Helsingin Suunnistajat hiihtokilometrikilpailuun tammikuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.1.2024. Haaste alkaa 27.12024 klo 00:00 ja päättyy 28.1.2024 klo 23:59.

Haasteen idea on yksinkertainen: kumman seuran suunnistajat hiihtävät viikonloppuna enemmän kilometrejä?

Ohjeet ja säännöt:
1. Lataa GPS-laite (kello, puhelin ym.) ja pue seuraväriä päälle hiihtolenkille.
2. Laita GPS-laite käyntiin lähtöhetkellä. Tee hiihtolenkki! Suorituksen tulee olla yhtenäinen harjoitus. On toki sallittua käydä hiihtolenkin varrella vaikkapa latukahvilassa munkkikahvilla.
3. Pysäytä GPS-laite hiihtolenkin jälkeen ja tallenna suoritus.
4. Hiihtolenkin jälkeen kirjaa tuloksesi ylös vastauslomakkeelle.
5. Voit myös jakaa kuvia, videoita ja fiiliksiä someen lenkiltä. Muista tägätä @espoonsuunta @hsorienteering #hiihtohaaste

Huom! Voit tehdä useammankin yhtenäisen hiihtolenkin lauantain ja sunnuntain aikana. Kirjaa erilliset suoritukset (hiihtokilometrit) aina uudestaan erillisinä vastauslomakkeelle.

Vastauslomake – https://forms.gle/L5bhs4xwZP11NDPg9

Haaste perustuu seuran jäsenien hyvään omatuntoon, joten ilmoitetaan oikeat kilometrit ja kilpaillaan rehdisti.

Talvi on taas ollut erityisen hyvä ja moni seuralainen onkin jo nähty laduilla kilometrejä keräilemässä. Alkulämpöjä haasteeseen on otettu jo vuoden alussa, kun eLadies haastoi seuran sisäisessä otatuksessa eGroupin. Sukset on nyt voideltu ja odottavat viikonloppua eteisen nurkassa – kohta päästetään koko seura valloittamaan Espoon ladut.

Viime vuonna kisa Tampereen Pyrintöä vastaan oli äärimmäisen tiukka. Esulle jäi tuolloin käteen hopeasija vaivaisen 14 km erolla. Pidetään mielessä että lyhytkin hiihtolenkki voi tehdä ratkaisevan eron tässä hurjassa haasteessa!

Tulokset julkaistaan maanantaina 30.1.2024 – Palkintona on mainetta ja kunniaa voittavalle seuralle!