Kiitos suunnistuksen SM-sprintin onnistuneesta järjestämisestä!

Suunnistuksen SM-sprintti Espoossa on nyt takanapäin, ja haluamme lämpimästi kiittää kaikkia osallistujia, talkoolaisia, yhteistyökumppaneita ja taloyhtiöitä, jotka tekivät tapahtumasta onnistuneen ja unohtumattoman.

Osallistujat toivat mukanaan jännitystä, vauhtia ja riemastuttavaa suunnistusfokusta. Vaikka kilpailun aattona sekä lähdön, että maalin vapaaehtoistiimejä hieman jännitti runsas osallistujamäärä ja kisan hektinen luonne, kilpailu itsessään sujui varsin mallikaasti ja isommilta tapaturmilta vältyttiin.

Kiitos talkoolaisille, jotka omistautuneesti ja innokkaasti auttoivat tapahtuman järjestämisessä. Teidän työnne on korvaamatonta näissä hienoissa tapahtumissa ja se mahdollisti tänäkin viikonloppuna sujuvan ja suurenmoisen kilpailupäivän kaikille osallistujille.

Eri yhteistyökumppaneillemme haluamme välittää suuret kiitokset tuesta ja panoksesta, joka mahdollisti tapahtuman toteutumisen. Kiitokset Espoon Kaupunki, Kisakallio, Grano, Tapiola Garden, noname ja barku! Isot kiitokset myös suunnistusliiton asiantuntijoille ja liiton yhteistyökumppaneille. Yhteistyö kanssanne oli korvaamatonta, ja ilman ei kilpailu olisi saanut nykyistä ilmettään.

Lopuksi haluamme kiittää kaikkia taloyhtiöitä ja muita paikallistoimijoita, jotka tukivat tapahtumaa monin eri tavoin. Teidän avullanne pystyimme tarjoamaan suunnistajille haastavat radat ja näyttämään suunnistuksen parhaita puolia osallistujien lisäksi myös Tapiolan asukkaille.

Odotamme innolla seuraavia suunnistushetkiä – onneksi kausi on vasta alussa ja toivottavasti näemme myös elokuisessa eGames-kisassa!


Kansikuva: Anu Uhotoinen, kuvat: Petteri Kähäri /SSL