Majoitusinfoa

eNightin majoitusalue on viimevuotiseen tapaan tasaisella nurmella. Kilpailujärjestäjien puolesta ei ole telttoja, joten teltat pitää tuoda mukanaan. Tänä vuonna teltta-alueella ei oikein ole riippumatoille sopivia puita. Kilpailukeskus on parin sadan metrin päässä teltta-alueesta ja matkan varrella kilpailukeskukseen on bajamajat. Vesipiste sijaitsee majoitusalueesta länteen noin 300 metriä. Vesipisteelle on viitoitus.

Seurat voivat varata noin 10mx10m teltta-alueita. Yhden teltta-alueen hinta on 15 euroa. HUOM! Tämän vuoden teltta-alue on huomattavasti pienempi kuin viime vuonna Oittaalla, joten tällä kertaa nuo alueet todella ovat noin 10mx10m. Teltta-alueiden varauslomake on alempana.

Teltta-alue aukeaa lauantaina klo 16. Alueelle kuljetaan infon kautta, joka sijaitsee heti teltta-alueen reunassa pysäköinnista saavuttaessa.

Teltta-alueella ei pysty majoittumaan asuntoautolla. Pysäköintialue on noin 500 metrin päässä. Painavampien tavaroiden tuominen autolla WC-paikan viereen on mahdollista; auto on tämän jälkeen vietävä pysäköintialueelle.

Puolarmaarin ulkoilupuistossa on leikkipuisto, suosittu frisbeegolfrata ja ulkokuntoilulaitteita. Ulkoilupuiston kahvila palvelee säävarauksella klo 20 asti. Iltakymmeneen asti auki olevia ruokakauppoja on useampia noin parin kilometrin päässä. Huomioikaa kuitenkin kielletty kilpailualue, jos lähdette kaupoille!

 

TELTTA-ALUEEN SÄÄNNÖT

  • Teltta-alueella on hiljaisuus ja info kiinni klo 22.00-02.00.
  • Retkikeittimiä saa käyttää vain teltta-alueen kaakkoispuolella olevalla pyöreällä ”teatterialueella”. Alue on kilpailukeskukseen menevän reitin varrella. Kertakäyttögrillit ovat kiellettyjä.
  • Jokainen seura vastaa oman teltta-alueensa siivouksesta. Roskia ei saa jäädä minnekään. Infosta saa jätesäkkejä.

Teltta-alueen varauslomake on suljettu. Voit tiedustella vapaita telttapaikkoja Hannalta, yhteystiedot alempana. Seuratelttojen pystytys kilpailukeskukseen tuulensuojateltoiksi on myös mahdollista. Paikkaa ei tarvitse varata etukäteen.

 

Lisätietoja majoitusasioista voi kysyä Hanna Raasakalta, puh 050 3608748 ja s-posti hanna.raasakka(at)kolumbus.fi.

Teltta-alue

Keittoalue