eTaitorastit

eTaitorastit – Kuntosuunnistuksen seuraava taso

eTaitorastit ovat kuntosuunnistuksen taitorastit. Onko tavoitteenasi Jukolan, Firmaliigan tai oman itsesi voittaminen? Jokaiselle suunnistajille taustasta riippumatta tarjoutuu mahdollisuus kehittää itseään eTaitorasteilla, joissa pääsee nauttimaan Espoon Suunnan omista laadukkaista taitoharjoituksista.

Kullakin tapahtumalla on oma teemansa, katso lisäinfoa kunkin tapahtuman kohdalta. Ratavaihtoehtoja tarjotaan kaksi, pidempi ja lyhyempi vaativa rata.

Mikäli korona-tilanne sallii, tapahtumat alkavat  vielä keväällä 2020 (aikaisintaan 6.5.2020). Siihen asti järjestämme Tuto silvis-tapahtumia yhdessä Kisakallion ja Hiidenkiertäjien kanssa: Tuto silvis

 

Mikäli korona-tilanne sallii, 6.5 lähtien eTaitorastit järjestetään kuntosuunnistus-tapahtumana, keskiviikkoisin klo 17-18.30. Kevätkausi päättyy 3.6.2020 Vaakkoissa.

Syksyllä järjestetään 5 tapahtumaa 12.8 – 30.9.2020. 

Tapahtumiin voi ilmoittautua joko Rastilipussa tai paikan päällä. Osallistumismaksu on 12 eur ja alle 19-v 5 eur. Maksuvaihtoehdot: käteinen, pankkikortti, Rastilippu, Smartum Liikuntaseteli, Smartum Kulttuuriseteli, Virike-seteli ja Tyky-kuntoseteli.