eOmatoimirastit

eOmatoimirastit ovat kaikille avoimia omatoimisia taitoharjoituksia.

Omatoimisuunnistuksia järjestetään niin kortteli-, sprintti- kuin metsäsuunnistuksessakin. Erilaisista harjoituksista tiedotetaan Rastilipussa, josta voi kartan myös ostaa itselleen tulostettavaksi 10 € hintaan tai noutaa kopion karttalaatikosta. Karttalaatikko löytyy Espoon Suunnan seuramajalta (Kylänvanhimmanpiha 7 02210 Espoo), ulko-oven vierestä. Punainen postilaatikko, jossa karttakansio. Maksun jälkeen täältä voi myös noutaa kopion. Mikäli kartat ovat kansiossa loppu, niin ilmoita toiminnanjohtaja@espoonsuunta.fi.

Rastilipusta löytyvät myös harjoitusten tarkemmat tiedot niin sijainnista, teemasta, radoista, rastimerkinnöistä kuin harjoituksen voimassaoloajoista.

Kartta on mahdollista maksaa mobiilisti myös seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, Eazybreak, Edenred. Valitse Rastilipussa ”En maksa osallistumistani Rastilipussa” ja edelleen ”Maksan liikuntaedulla”. Suorita maksu liikuntaedun kautta (etsi saajaksi Espoon Suunta). Tämän jälkeen voit ladata kartan Rastilipusta.

eOmatoimirastit ovat Espoon Suunnan jäsenille ilmaisia, josta tiedot seuran MyClubissa (seuran jäsenet voivat ladata karttalinkin myös Rastilipun kautta, valitsemalla: ”En maksa osallistumistani Rastilipussa” ja edelleen ”Espoon Suunnan jäsen”).

Joillain omatoimirasteilla on lisäksi käytössä Navisport Virtuaaliajanottopalvelu. Linkin tulospalveluun löydät aina tapahtumatietojen joukosta. Palveluun syötetään omalla laitteella otettu GPS-data .gpx muodossa. GPS-datan pääsee syöttämään valitsemalla tulospalvelun ylävalikosta Lisää tulos kohdan. Kun on lisännyt nimensä ja valinnut oikean sarjan tulee .gpx tiedoston valintamahdollisuus esille. Ajanotto tarkistaa suoritetun reitin ja hyväksyy sen tuloslistaan.