Seura-asut

Espoon Suunnan asutilaus syksy 2021

Vuoden 2021 seura-asutilaus on avattu Trimtexin verkkokaupassa. Tilausikkuna sulkeutuu sunnuntaina 26.9.2021, ja jokaisen tulee tehdä tilauksensa tähän mennessä (mattimyöhäisiä ei huomioida). Tuotteiden kuvat ja hinnat näkyvät verkkokaupassa. Huom. asujen mainoksiin saattaa tulla vielä päivityksiä.

Huom. Hisu asu puuttuu tällä hetkellä tuotevalikoimasta ja sen tilaus onnistuu vain jos tilausmäärä ylittää Trimtexin minimitilausmäärän. Oletko Saaraan yhteydessä jos olet kiinnostunut tilaamaan hisu asun.

Tuotteet maksetaan tilauksen teon yhteydessä (huom!) ja ne toimitetaan suoraan tilaajalle postilla. Yli 150€ tilaukset ilman postikuluja, muuten 7€.

Tilausaikana voit tilata myös Trimtexin verkkokaupan standadituotteita 25% alennuksella. Seura-asujen toimitus arviolta viikolla 45/2021, standardi asut lähetetään 24 tunnin sisällä tilaukseta (tai viimeistään seuraavana maanantaina).

Ennen tilaamista tulee jokaisen kirjautua sisään tilaussivulle. Valitse ”Login/Kirjaudu sisään” jos olet jo rekisteröitynyt käyttäjä, tai ”New account/Uusi asiakastili” jos kirjaudut ensimmäistä kertaa.

Syötä koodi essu2021 Activate access code -kenttään ja kirjaudu sisään.

Linkki verkkokauppaan https://trimtex.fi/en/teamshop/essu2021

Chrome tai Firefox selaimen käyttäminen on suositeltavaa, sivusto toimii huonommin Internet Explorerilla.

Jos kysyttävää, kilauta tai meilaa Saaralle (saara.metsanurmi@gmail.com tai 050 9664831)