Sprintticup 1.11. Sinimäki

Tapahtuman kuvaus

Sprinttisuunnistus rakennetussa toimistomiljöössä, jossa on radoilla tarjolla reitinvalintavaihtoehtoja. Kartta on tuore Alvar Palmenin tekemä spinttisuunnistuskartta. Kartta on ensikäytössä tässä tapahtumassa. Ratamestarina toimii Maria Määttänen.

Sijainti: Sinimäki (Mankkaan pohjoisosa)

Parkki: Opasteiden mukaan osoitteessa Klovinpellontie 3, 02180 Espoo.

Lähdöt: Vapaavalintaisesti 18-19. Maali suljetaan 19:30.

Matkat: A-rata 3,7 km, B-rata 3,2 km ja C-rata 2,5 km. Matkat mitattu lyhyintä reittiä pitkin.

Kartta: Uusi sprinttisuunnistuskartta, mittakaava 1:4000, käyräväli 2,5 m. Kartan koko A4. Radat painettu karttaan. Rastiympyrän vieressä on rastin järjestysnumero. Rastimääritteet on kartassa, ei irrallisia rastimääritteitä. Omat karttamuovit mukaan. Kartta jaetaan lähtöhetkellä. Lamppua tarvitaan ainakin kartan lukua varten.

Ilmoittautuminen: Joko ennakkoon Rastilippu palvelussa, Rastilippu, tai paikan päällä. Osallistumismaksu on aikuisilta 8 € ja alle 19-vuotiailta 4 €. Emit-vuokra maksaa 2€. Maksuvälineenä paikan päällä käteinen tai Smartum/TYKY/VIRIKE-liikuntasetelit.

Tulokset ja ajanotto: Kilpailussa käytetään Emit leimausta ja ajanottoa. Tulokset julkaistaan rastilippu palvelussa, Rastilippu tulokset. Suorituksen voi tehdä myös ilman ajanottoa.

Reitinvalintavaihtoehdot: 

Sinimäki sprintticup A reitinvalinnat

Sinimäki sprintticup B reitinvalinnat

Sinimäki sprintticup C reitinvalinnat

Sprintticupin yleiset ohjeet

  • Noudata kartan kiellettyjä alueita. Sprintissä kielletyille alueilla ei saa mennä eikä ylittää vaikka pääsisitkin. Kielletyt kohteet ja sama havainnollistettuna. Noudattamalla sääntöjä varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Maastossa on myös valvontaa.
  • Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.
  • Lisätietoa ja tunnelmia Sprintticupin tapahtumista Facebookissa

SprinttiCup pääsivu