Tapahtumakutsu 9.8.

9.8.2023 Pokaalijanti & Hei, me suunnistetaan

TAPAHTUMAKUTSU

Espoon Suunnan Pokaalijahti avoinna myös muille nuorille suunnistajille, vasta-alkajille ja suunnistuksesta kiinnostuneille.

Tämä tapahtuma toteutetaan lähikilpailun periaattein. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n lähikilpailun sääntöjä, suunnistuksen lajisääntöjä sekä järjestäjän ohjeita.

 

Sarjat:

Yksilösarjat Pokaalijahti:

Pokaalijahti: H8RR, D8RR
Pokaalijahti: H10RR, D10RR
Pokaalijahti: H10, D10
Pokaalijahti: H12TR, D12TR
Pokaalijahti: H12, D12
Pokaalijahti: H14, D14
Pokaalijahti: H16, D16
  • RR=rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Rastireitin varrella on reitinvalintamahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.
  • TR= tukireittirata: on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

Huomaathan, etta varsinainen Pokaalijahti-kilpailusarja on tarkoitettu Essun nuorille ja näin ollen lopulliset palkinnot ja pisteet osakilpailuista jaetaan vaan heille. Tapahtumassa pääset kuitenkin kokemaan kilpailunomaiset järjestelyt, laadukkaat nuorisoradat ja halutessasi juoksemaan radan läpi aivan kisavauhtia. Tämä on hyvää treeniä syksyn kisakauteen!

 

Avoimet sarjat (ei vaadi lisenssiä)


Avoimissa sarjoissa ei ole ikärajoitusta eikä niissä lasketa pisteitä. Radan saa valita sen mukaan mikä tuntuu itselle mukavimmalta. Radan saa kiertää myös suunnistuskaverin tai oman aikuisen kanssa. Pääasia, että suunnistus tuntuu kivalta ja turvalliselta. Radat ovat samat kuin Essun Pokaalijahdiss ja myös avoimissa sarjoissa lähtöjärjestelyt vastaavat kilpailutilannetta.

RR Avoin rata on Pokaalijahdin rastireittirata ei ikärajoituksia
TR Avoin rata on Pokaalijahdin tukireittirata ei ikärajoituksia
10 Avoin rata on Pokaalijahdin 10-sarjan rata ei ikärajoituksia
12 Avoin rata on Pokaalijahdin 12-sarjan rata ei ikärajoituksia
14 Avoin rata on Pokaalijahdin 14-sarjan rata ei ikärajoituksia
16 Avoin rata on Pokaalijahdin 16-sarjan rata ei ikärajoituksia

Myös kuskeille tarjolla oma ratansa kuntosuunnistustyyliin. Keskimatka, 17 rastia. Radan pituun n. 3 km. Vaativuuttakin löytyy.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on avoinna Navisport-palvelussa. Ilmoittaudu ennakkoon tämän linkin kautta https://navisport.fi/events/938159ca-4af9-4900-b874-99d45b0dccfb/registration

  • 1. ilmoittautumisporras sunnuntaina 6.8.2023 kello 23.59 

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä vain avoimiin sarjoihin. Huomioithan kuitenkin, että karttoja on rajallinen määrä, joten suosittelemme ennakkoon ilmoittautumista.

 

Osanottomaksut:

Espoon Suunnan jäsenille Pokaalijahti on ilmainen. Muutoin osanottomaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä sen järjestelmän kautta, jossa ilmoittautuu. Jos seurasta osallistuu useampia nuoria voimme myös laskuttaa lasten osallistumiset seuralta. Sovi tällöin asiasta Anun (anu.saarinen(a)espoonsuunta.fi) kanssa etukäteen.

Pokaalijahti ja avoimet sarjat:

  • 10 EUR/hlö, jälki-ilmoittautuminen paikan päällä 15 EUR / hlö.
  • Kuskeille on tarjolla myös oma kuntosuunnistusrata 10 EUR/hlö (17 rastia/n. 3 km)

Leimaustapa: 

Käytössä on Emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita Emit-kilpailukortin numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin hintaan 5 EUR (maksu ja nouto infosta). Niille EsSun suunnistajille, jotka eivät ole ilmoittaneet Emit-numeroa varataan Emit-kortit maksutta. Kadonneesta Emit-kilpailukortista peritään 80 EUR.

Lähtö:

Lähdöt klo 17.30-19.00. Vapaat lähtöajat.

Tapahtumaohje:

Alustava tapahtumaohjeohje julkaistaan kilpailun sivulla viimeistään 4.8.
Lopullinen versio sivuilla viimeistään klo. 16.00 kilpailupäivänä. Vähennämme paperinkulutusta suosimalla verkkovälitteistä viestintää.

Kartta:

Tulostekartta mittakaavalla 1:5000. Kartan koko on A5/A4. Kartta on sadevesisuojattu.

Opastus ja paikoitus:

Paikoitus Hannuksenpelto 14, 02270 Espoo. Kyseessä yleinen parkkialue. Paikoituksesta matkaa tapahtumakeskukseen alle 500m.

Tapahtumakeskus: 

Hannuksessa (tarkka sijainti tapahtumaohjeissa). Matka parkista tapahtumakeskukseen alle 500 m. Lähtöön matkaa tapahtumakeskuksesta XX m. Tapahtumakeskuksessa on info ja ensiapu. Valitettavasti wc-palveluita ei ole.

Muuta