eSprint 2021

eSprint 2021 suunnistetaan perjantaina 7.5.2021 Espoossa. Tapahtuma on kansallinen sprinttikilpailu, jonka yhteydessä juostaan nuorten näyttökilpailu. Lisäksi tapahtuma kuuluu osakilpailuna nuorten INOV8 liigaan.

Nuorten näyttökilpailut jatkuvat lauantaina Kisakalliossa maastotestillä.

 

 

Päivitys 16.4.2021

Kilpailukutsu lisätty ja ilmoittautuminen lähetetty avattaksi.

Vallitsevan tilanteen johdosta sarjoihin ja osallistujamääriin on tehty rajoituksia. Haluamme varmistaa nuorten katsastuskilpailuiden onnistumisen, joten pääpaino tapahtumassa on katsaussarjoissa, joihin ei ole ilmoittautumisrajaa. Kansallisen kilpailun puolella olemme kuitenkin halunneet mahdollistaa ns. kuskisarjat niille, jotka sprinttitaitojaan haluavat tulla mittaamaan. Yhteensä näihin kaikkiin kansallisen kilpailun sarjoihin otetaan 150 hlö.

Ilmoittautuminen avautuu kaikkiin sarjoihin samanaikaisesti. Seuraa nettisivujen ilmoittautumisen aukeamisen osalta. Kaikkien sarjojen ilmoittautumisten on oltava perillä sunnuntaina 2.5.2021 klo 24.00 mennessä. Ilmoittautuminen Irma-palvelun kautta. Mikäli kansallisissa sarjoissa (H/D21, 40 ja 50) osallistujakiintiö 150 hlö täyttyy, niin suljetaan ilmoittautuminen näiden sarjojen osalta. Ilmoittautuminen nuorten katsastussarjoihin jatkuu kuitenkin loppuun asti ilman rajoitteita.

Päivitys 12.4.2021

Tapahtumajärjestelyt etenevät. Näyttäisi siltä että tapahtuma päästään vallitsevissa olosuhteissa toteuttamaan, mutta jotain rajoituksia ja muutoksia saattaa esimerkiksi sarjoihin tulla. Näistä tiedotetaan heti kun tiedetään. Lähdöt aikaisintaan klo 17.45. Lisätietoja tulee pian lisää, kun rajoitus asiat selviävät. Nuorilla on käytössä lähtökynnys, joka on ulkona.

 

Harjoittelu

Harjoituskielto alue kuvattu ohessa

 

Harjoituskartta Sinimäki 3,2km

Harjoituksen ratamestari ja kartoittaja on sama kuin eSprintissä (Alvar Palmen). Rasteilla ei mitään merkintöjä

 

Majoitus

Majoitusta on tarjolla yhteistyökumppanimme Kisakallio kautta

1 hlö huone 90€/yö sis aamiaisen
2 hlö huone 90€/yö sis aamiaisen
 
Kisaviikonloppujen varaukset yhteistyöhinnoin: erika.marjamaki@kisakallio.fi
 

 

 

Uudenmaan suunnistusviikonloppu alkaa sprintistä!

Samana viikonloppuna suunnistetaan myös Uudenmaan rastipäivät lauantaina ja sunnuntaina.

 

Yhteistyössä