Kilpailukutsu

KILPAILUKUTSU

Suunnistavan Uudenmaan lasten ja nuorten suunnistuksen Kompassi-cup osakilpailu maanantaina 15.8.2022.

Tämä Kompassi-tapahtuma toteutetaan lähikilpailuna. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n Lähikilpailun sääntöjä sekä Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita.

Sarjat:

Kilpasarjat (lisenssi pakollinen)

H/D Pronssi: H8RR, D8RR
H/D Pronssi: H10RR, D10RR
H/D Pronssi: H10, D10 suora
H/D Hopea: H12TR, D12TR
H/D Hopea: H12, D12
H/D Kultainen: H14, D14

  • RR=rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Rastireitin varrella on reitinvalintamahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.
  • TR= tukireittirata: on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

 

ForFun-sarja (ei vaadi lisenssiä)

ForFun-sarjoina tarjolla on saattajasarjat sekä Emit-leimausrata. 

Ilmoittautuminen:

Kulta-, hopea- ja pronssikompassisarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan IRMA-palvelun kautta ja kilpasarjojen osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Irma-palvelussa. Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään 9.8.2022 kello 24.00 mennessä. ForFun -sarjoihin osallistuminen ei edellytä lisenssiä. RR-saattajasarjoihin ilmoittautuminen joko Irmassa etukäteen (viimeistään 9.8.2022 kello 24.00 mennessä) tai sitten paikan päällä infossa. Muihin saattajasarjoihin ilmoittautuminen paikanpäällä infossa. Leimausradalle ilmoittautuminen paikan päällä.

 

Osanottomaksut:

Kilpasarjat: Kulta-, hopea- ja pronssi 10 EUR/hlö. Maksut ilmoittautumisen yhteydessä IRMA- palvelussa.

ForFun- sarjat: Saattajasarjat 5 EUR/hlö tai 10 EUR/ryhmä, Leimausrata maksuton.

Leimaustapa: 

Käytössä on Emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita Emit-kilpailukortin numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin hintaan 5 EUR (maksu ja nouto infosta). Kadonneesta Emit-kilpailukortista peritään 77 EUR.

Lähtö:

Lähdöt klo 17.30-19.00. Vapaat lähtöajat.

Kilpailuohje:

Alustava kilpailuohje julkaistaan kilpailun sivulla espoonsuunta.fi/tapahtumat/kompassi-cup-2022-08-15/
Lopullinen versio on näkyvillä kilpailukeskuksessa kisapäivänä.

Kartta:

Sarjoissa H/D8RR, H/D10RR, HD12TR, H/D10 tulostekartta mittakaavalla 1:5000 ja muissa sarjoissa tulostekartta mittakaava 1:7500. Kartan koko on A4. Kartta on sadevesisuojattu.

Opastus ja paikoitus:

Paikoituksen osoite: Vanha maantie 15, 02650 Espoo. Opastus paikalla klo 16.00 alkaen.

Kilpailukeskus: 

Leppävaaran urheilupuiston alueella. Matka parkista kilpailukeskukseen 600 m. Lähtöön matkaa kilpailukeskuksesta 1,2 km. Maali on kilpailukeskuksen yhteydessä. Kilpailukeskuksessa on info, ensiapu. WC löytyy stadionrakennuksesta 300 m infosta.

Muuta

 

Toimihenkilöt:

Kilpailunjohtaja: Jarmo Aho,

Ratamestari: Milla Lötjönen

Valvoja ja tuomarineuvoston puheenjohtaja: Ville Koponen, Lynx