Leimaus 2011

Hei kaikki Espoon Suunnan lapset, nuoret ja vanhemmat!

Nyt on aika ilmoittautua Leimaus 2011 -leirille!

Leimaus-leiri on nuorten suunnistajien suurleiri, jolle odotetaan jopa 1300 osanottajaa. Leiri on tarkoitettu 8-16 -vuotiaille suunnistuksen harrastajille vasta-alkajista aina kokeneempiin suunnistajiin. Tämä leiri on monen mielestä suunnistuskesän huippuhetki. Leirillä on eritasoisia suunnistusharjoituksia ja monipuolista oheisohjelmaa. Tapahtumapaikkana on Kisakeskuksen urheiluopisto Länsi-Uudellamaalla ja ajankohta 7.-10.6.2011.

Seurallemme on varattu oma 50 paikan kiintiö huonemajoitukseen. Leirin hinta on 187 euroa ( 4 päivää, huonemajoitus, sisältäen lisäksi mm. ruokailut, ohjelman, leirilehden, -passin ja -tuotteen).

Alle 10-vuotiaille lapsille toivomme oman nimetyn huoltajan mukaan leirille.

Ilmoittautumisohjeet: Espoon Suunnan Leimaus-ilmoittautumiset tehdään _sähköpostilla_ osoitteeseen eeva-kaisa.ikonen@espoo.opit.fi. Leiripaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa ke 9.2.2011. Verkkovihkoilmoittautumista ei tule. Ilmoittautumisviestin tulee sisältää seuraavat tiedot: – leiriläisen nimi – leiriläisen syntymävuosi – huoltajan nimi – huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos kyseessä on alle 10-vuotias leiriläinen, viestiin kirjoitetaan myös mukaan lähtevän huoltajan nimi.

Lisätietoja leiristä: ja allekirjoittaneelta (puh. 040 7595 033).

Tervetuloa mukaan!

EsSun nuorisotoimen puolesta Eeva-Kaisa Ikonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.