Särkänniemi-suunnistus 14.5.2011

Ilmoittautumiset 7.5. klo 18 mennessä kilpailuun ja yhteiskuljetukseen

Lähde mukaan lauantaina 14.5.2011 Espoon Suunnan suunnistuskoulun koko perheen päiväretkelle Tampereelle Särkänniemisuunnistukseen. Tässä viestissä tarkat tiedot tapahtumasta sekä ohjeet ilmoittautumista varten. Päivän aikataulun pääkohdat: 08:00 Yhteiskuljetuksen lähtö EsSun majalta Puolarmaarista / pysähdys Leppävaaran liityntäpysäköintipaikalla ~10:30 Saapuminen Särkänniemeen 10:30 – 11:30 Huippuliigan sprintin seurantaa & valmistautumista Särkänniemisuunnistukseen 11:30 Särkänniemi suunnistus alkaa, sen jälkeen vapaata ohjelmaa huvipuistossa oman huoltajan kanssa Tornado / Ipana-sarjojen lähdöt heti Särkänniemi-suunnistuksen jälkeen 14:00 AM-Sprint huoltajille ~19:00 Lähtö takaisin Helsinkiin

Kilpailun sarjat Särkänniemi-suunnistuksen sarjat: H/D 14, 13, 12, 11 tavalliset lyhyet suunnistusradat ja H/D 10RR, 9RR. Muut sarjat (avoin kisa, lisenssi ei välttämätön): H/D 8RR, 7RR, 6RR, 5RR. Sarjoissa H/D 7RR, 6RR ja 5RR saattaja on sallittu. Lisäksi avoin kuntosuunnistus helpolla tavallisella Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla, joihin voi ilmoittautua kilpailupäivänä klo 12.30 mennessä kilpailuinfossa.

AM-sprintin sarjat: H21, H35-H70, H16-20, D21, D35-D70, D16-20.

Tärkeää tietoa kilpailusta: Leimaustapa on Emit-leimaus. Emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos emit-numeroa ei ilmoiteta, järjestäjä varaa lainakortin. Lisenssi: Sarjoihin H/D 14, 13, 12, 11 ja H/D 10RR, 9RR osallistuvilla lapsille tulee olla lisenssi. 0-14 -vuotiaiden vakuutuksellinen lisenssi eli ns. Nuori Suunta –kortti sisältyy suunnistuskoulun maksuun. Lähtöajat tulevat internetiin Kooveen kotisivulle http://www.koovee.fi/suunnistus torstaina 12.5.

Kustannukset Seura tukee matkaa niin, että suunnistuskoululaiset kustantavat itse vain Särkänniemi-rannekkeensa (Elämys-avain yli 120 cm pitkille 30 euroa ja Ipana-avain alle 120 cm pitkille 25 euroa ). EsSu kustantaa suunnistuskoululaisten kilpailumaksun ja kuljetuksen. Aikuiset vastaavat itse omista kilpailumaksuistaan, rannekkeistaan sekä bussimatkan EUR 15 omavastuusta. Maksut tulee maksaa Espoon Suunnan Nuorisojaoksen tilille 130930-206581 tapahtuman jälkeen. Sisäänpääsy Särkänniemen elämyspuiston alueelle on ilmainen sekä kilpailijoille että kilpailua seuraaville.

Varusteet Varusteet sään mukaan. Särkänniemisuunnistukseen jalkineiksi sopivat lenkkitossut ja asuksi suunnistusasu. Muita varusteita em. Emit-kortti sekä kompassi. Suunnistuskoulu myy lasten suunnistuspaitoja tuettuun hintaan, paitoja on myytävänä niin kauan kuin niitä riittää.

Muita huomioitavia asioita Pukeutuminen ja pesu on järjestetty Särkänniemen henkilöstön pesutiloissa. Vastuukysymyksistä johtuen on tärkeää, että jokaisella lapsella on oma nimetty huoltaja mukana ja että huvipuistossa liikkuminen tapahtuu huoltajan seurassa.

Ilmoittautuminen Kilpailuun voi ilmoittautua Espoon Suunnan verkkovihon kautta (ks. linkki tämän viestin lopussa) 7.5.2011 klo 18 mennessä. Verkkovihon salasanan saat suunnistuskoulun ohjaajilta, mikäli sinulla sitä ei vielä ole.

Kuljetukseen voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen suunnistuskoulu.matkat@espoonsuunta.fi. Muista ilmoittaa: – Henkilömäärä – Oletko / oletteko tulossa mukaa EsSun majalta Puolarmaarista vai Leppävaaran liityntäpysäköintipaikalta. – Kuinka monta ranneketta eli Särkänniemen Elämysavainta tilaat, ja onko kyseessä Elämys-avain yli 120 cm pitkille vai Ipana-avain alle 120 cm pitkille

Terveisin, EsSu:n suunnistuskoulu

Lisätietoja / tärkeitä linkkejä: Espoon suunnan verkkovihko: Kilpailukutsu Kooveen Internet-sivuilla: http://www.koovee.fi/suunnistus Särkänniemen kotisivut: http://www.sarkanniemi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.