EsSulle menestystä AOV:stä

Suunnistavan Uudenmaan Oravapolkuviesti suunnistettiin Leppävaaran urheilupuiston maastoss 15.6. EsSulaisten panos oli erinomainen, sillä saimme jalkeille kaikkiaan 13 joukkuetta ja olimme näin suurin seura tapahtumassa.

A-sarjassa (12TR, 10RR, 10RR) joukkueemme Lauri ja Taru Heinaro sekä Maria Määttänen sijoittui upeasti toiseksi ja kakkosjoukkueemme viidenneksi. Kaikki 7 joukkuettamme suoriutuivat urakasta todella hienosti.

B-sarjassa (14 12 14) saatiin myös hopeaa Ella Mahlamäen, Elias Lehikoisen ja Lari Pernun toimesta. Upeaa katseltavaa oli myös ensimmäinen vaihto, johon Essun nuoret tulivat neloisjohdossa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.