eGamesin ja Huippuliigan talkookutsu

ärjestämme kansallinen eGames –suunnistuskilpailun ja Huippuliigan finaalin la-su 27.-28.8.2011 Inkoon Innanbäck-Malmin alueella.

Seuramme maine laadukkaiden kilpailujen järjestäjänä tunnetaan ja tänäkin vuonna olemme saaneet järjestettäväksemme Huippuliigan lopullisen ratkaisun tarjoavan finaalin. Finaali televisioidaan YLE TV2:lla la 27.8.2011 klo 17.45-18.48. Aiemmilla Huippuliigan osakilpailuilla on ollut noin 200.000 katsojaa.

Samaan aikaan kisattavaan kansalliseen eGames -kilpailuun odotetaan noin 1000:ta osallistujaa sekä lauantaille että sunnuntaille. Kilpailun verkkosivusto löytyy osoitteesta www.espoonsuunta.fi/egames11

Pääosalle kilpailuorganisaation toiminnoista on jo löytynyt vastuuhenkilö, mutta tehtäviä on vielä runsaasti vapaana ja lisäksi Televisioinnin tukiryhmän ja Juomarastin vastuuhenkilöt puuttuvat vielä.

Erityisesti kilpailukeskuksen rakentamiseen ja ratamestariryhmän töihin sisältyy paljon tekemistä ennen ja jälkeen varsinaisia kilpailupäiviä. Muiden tehtävien osalta painopiste on muutamaa vastuuhenkilöä lukuun ottamatta varsinaisessa kilpailuviikonlopussa. Kaikkien ryhmän jäsenten ei tarvitse olla paikalla koko aikaa vaan osallistua voi vaikka vain toisena kilpailupäivänä. Toimitsijoita tarvitaan paikalle paljon mm. rastien ja kilpailukeskuksen liikenteen valvontaan yms.

Osallistuminen eGamesin ja Huippuliigan järjestäminen tarjoaa hyvän mahdollisuuden ottaa vastuuta ja oppia erilaisista tehtävistä kilpailujen järjestämisessä. Uudet toimitsijat toivotetaan tervetulleiksi ja heidät perehdytetään tarpeen mukaan jo ennen kisapäivää omaan tehtäväänsä. Erityisesti nuorten suunnistajien vanhemmat ja aktiiviset kilpasuunnistajat kutsutaan mukaan toimitsijoiksi. Toistaiseksi pääosa mukaan ilmoittautuneista on monet kisajärjestelyt kokeneita Essulaisia.

Tämän viesti lopussa on tämän hetkinen kilpailuorganisaatio ja eri toimintojen vastuuhenkilöt. Ilmoittautumisen haluamaansa tehtävään voi tehdä suoraan toiminnon vastuuhenkilölle tai ilmoittautua allekirjoittaneelle sähköpostilla (pj@espoonsuunta.fi) tai puhelimitse puh. 046 895 2343. Tärkeää on ilmoittautua hyvissä ajoin ja varmistaa näin mukaan pääsy elokuun kotimaiseen huipputapahtumaan.

Suunnistusterveisin,

Marco Halén, eGames 2011 / kilpailunjohtaja ja Harri Jakobsson, Huippuliiga 2011 / kilpailunjohtaja

Kilpailuorganisaatio, vastuuhenkilö ja yhteystieto (korvaa sähköpostiosoitteessa #-merkki @-merkillä):
Ratamestariryhmä: Matti Paasikoski / eGames (matti.paasikoski#kolumbus.fi), Jouko Jylhä / Huippuliiga (joukojylha#hotmail.com)
Rakentaminen ja Kisakeskus: Vesa Hursti (vesa.hursti#kolumbus.fi)
Pysäköinti ja liikenteenohjaus: Veikko Tahvanainen (veikko.tahvanainen#teliasonera.com)
Huippuliigan lähtö ja maali: Harri Jakobsson (harri.jakobsson#fortum.com)
Huippuliigan televisioinnin tuki ja kaapelointi: Vastuuhenkilö puuttuu (tehtävästä voi kysyä lisää Harri Jakobssonilta)
Lähdöt: Pertti Simola / aikuiset (pertti.simola#samlink.fi), Erno Puupponen / lapset (erno.puupponen#elisanet.fi)
Tuloslaskenta ja maali: Akseli Galkin (akseli.galkin#finnmap.com), 11.8. asti yhteydenotot Ville Kokkila (ville.kokkila#gmail.com)
Info ja palkinnot: Harri Paakkulainen (hartsa#espoolainen.com)
Viestintä: Jukka Vuorinen (jukka.vuorinen2#luukku.com)
Muksula: Heidi Nummela (heidi.nummela#tem.fi)
Kahvio: Maija Olkkonen-Seppo (maija#packdesign.fi)
Ensiapu: Marjut Varpula (marjut.varpula#fimnet.fi)
Kuntosuunnistus: Leo Pyymäki (leo.pyymaki#helsinki.fi)
Kutsuvieraat: Virpi Palmen (virpi.palmen#kisakallio.fi)
Juomarasti lauantaina: Vastuuhenkilö puuttuu (tehtävästä voi kysyä lisää Marco Halénilta)

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.